Praznični december in prihajajoče 2019


Najlepši čas v letu, čas veselja, druženja, obdarovanja in hkrati razmišljanja o iztekajočem se letu.

Pravijo, da se najboljše stvari zgodijo, ko najmanj pričakuješ. Letos tole pri meni še kako drži. Res sem hvaležna za vse lepe trenutke in projekte, ki sem (smo) jih izvedli in že z veseljem pričakujem novo leto in nadaljevanje vsega tega.
Še posebej v zadnjem mesecu pa sem začela neizmerno ceniti trenutke, ko si lahko vzamem čas zase in (v miru) spijem skodelico najljubšega čaja, matcho latte ali pa kavico.

Ker sem kar precej vizualni tip, ima čaj ali kavica seveda precej boljši okus, če je lepo postrežena, zato čaj rada spijem v kjut skodelici. Ker sem zelo veliko na poti, je termo flaška zadnje čase vedno z menoj in jo kar nekaj krat na dan napolnim s kavico iz najljubše kavarne.  
December je bil ponavadi moj najljubši mesec, saj obožujem vonj po zimskih čajih, kuhanem vinu, tople puloverje in opazovanje snežink skozi okno s skodelico vroče čokolade. Sprehodi po božičnih sejmih različnih evropskih mest so bili moj kardio :)
Letos pa se je božično vzdušje pri meni začelo kar malo pozno. Sicer sem uspela celo postaviti smrečico nekaj dni nazaj in narediti dva kratka sprehoda po centru Ljubljane, jutri pa se bom odpravila še po nekaj minimalističnih daril za najbližje. 

Moje želje za prihajajoče leto 2019 pa so tri: uspeti v tem, kar sem si zadala, (pre/do)seči zastavljene cilje in biti srečna. Potem imam vse.

In naj se odštevanje prične...

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Pepco.

Ni komentarjev