Vichy MINÉRAL 89Zagotovo ste v zadnjih mesecih zasledile nov Vichy lepotni produkt, imenovan Mineral 89. Je kombinacija seruma in kreme, ki kožo neguje ter hkrati ščiti pred vplivi sodobnega življenja (onesnaževanje, utrujenost itd.).


Kaj je Mineral 89 in kako deluje?
Osnovna sestavina izdelka je termalna voda Vichy (ki jo skoraj zagotovo že poznate), ki je tokrat v kar 89-odstotoni koncentraciji. Dodana je tudi hialuronska kislina, ki povečuje odpornost kože in jo krepi.
Tekstura izdelka je gelasta in po nanosu ustvari prozorno plast, ki na koži ne pušča težkega občutka.
11 sestavin Minerala 89 deluje preprosto, a učinkovito. Hialuronska kislina se uporablja za vlaženje kože in glajenje drobnih linij, ter tako zagotovi zdrav videz kože.
Dobra stran izdelka je tudi ta, da je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo.

Moje mnenje?
Izdelek uporabljam zjutraj in zvečer, takoj po toniziranju kože. Uporabim en potisk, kar je načeloma dovolj. Kljub temu, da je Mineral 89 kombinacija seruma in kreme, ga uporabljam kot serum in nanj dodam še vlažilno kremo, sončno zaščito oz. karkoli po potrebi. Gelasta tekstura daje občutek svežine, najbolj pa mi je všeč, da izdelek ni preredek (ne maram preveč tekočih serumov). Hkrati pa serum ne oteži kože, ampak se hitro vpije. Pogosto ga uporabljam tudi čez dan, ko odstranim ličila, na očiščeno kožo nanesem potisk ali dva, ter brez dodatnih ''otežitev'' pustim koži, da diha.
Mineral 89 je postal moja stalnica v negi kože in pripravi na nanos ličil (še dobro, da me doma čaka dodatna steklenička J ).
Ni komentarjev