Sončna očala: Ray-Ban RB3578


Izbira novih sončnih očal predstavlja zame eno najtežjih izbir na področju modnih dodatkov. Rada imam kvalitetna sončna očala, hkrati pa lep in moderen izgled. Včasih je bilo kombinacijo obojega kar težko najti, če upoštevamo še to, da je fajn tudi, če ti ta očala dejansko pašejo. Na primer pred nekaj leti sem se v optiki neizmerno razveselila, ko sem našla lep, ženski model Oakley sončnih očal (vemo, da glavnina njihovih modelov ni takšna).
Zakaj sem omenila, da zelo težko najdem ''prava'' sončna očala zame? Zgodilo se mi je namreč že, da mi v optiki, med pomerjanjem, določen model in velikost ustreza, ampak po dejanskem nošenju ugotovim, da temu ni tako. Kar pa je kar neprijetna zadeva, še posebej, če gre za sončna očala, ki niso ravno ''no name''. Priznam, sem že večkrat kupila kakšna sončna očala nizkega cenovnega razreda (ZERO UV), ampak v večji meri raje nosim kvalitetnejša očala.
Letos sem pregledala že kar nekaj optik in spletnih trgovin preden sem našla tista ''ta prava'' sončna očala. Izbrala sem znamko Ray-Ban, model RB3578 v zlato-vijoličnem odtenku kovinskih okvirjev in zeleno-srebrni zrcalni barvi leč.
  Kaj praviš na mojo izbiro?1 komentar