Zajtrk: granola in Tummy Tea Tox (3.del)


Ena izmed najpomembnejših sestavin programa Tummy Tea Tox je prehranski načrt. Tokrat bom predstavila malo bolj zdrav zajtrk. Uporabila sem grški jogurt (Lidl), chia semena, granolo in jagodičevje (Hofer). Ob zajtrku sem si seveda privoščila Tummy Tea tox jutranji čaj. Zdravo skledo sem sestavila tako, da sem najprej dodala nekaj velikih žlic grškega jogurta, nato nekaj kosov granole, na sredini pa sem dodala sveže jagodičevje in chia semena. Preprosta in hitra priprava.

In še ena odlična novica: do konca meseca imate s kodo TINASBLOG 20% popusta na VSE izdelke na Tummy Tea Tox strani (velja tudi na znižane izdelke).


6 komentarjev

 1. Zivijo! Super ideja za zdrav zajtrk. Kako dolgo pa je veljavna koda za popust?

  OdgovoriIzbriši
 2. Mene pa zanima, če ta čaj deluje? Opaziš kakšne spremembe?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Odkar sem začela s čaji, opažam, da zvečer zelo hitro zaspim (no tudi prej mi ni bil nek problem hitro zaspat), je pa res, da se zjutraj hitreje zbujam in bolj spočita. Ne vem ali je vse to dejansko posledica teh čajev oz. kaj bi bilo. ;) Upam, da res delujejo tako, saj jih bom z veseljem še pila naprej.

   Izbriši
 3. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 4. Zdravo Tina, jaz namrec ze uporabljam njihove proizvode pa me zanima, kje se da dobiti prehranski nacrt, namrec v paketu ga jaz nisem dobila? Hvala za odgovor, lp Tadeja

  OdgovoriIzbriši