Zajtrk: španski pršut in kruh brez kvasa


Kadar se odpravim na kakšen izlet ali krajše potovanje, pogosto domov ''kot spominek'' prinesem lokalne dobrote. Iz kratkega oddiha v Španiji sem prinesla domov precej velike količine pršuta in salam. Na žalost je sedaj vsega že zmanjkalo, saj sem si ta teden privoščila še zadnji zajtrk s španskim pršutom iz tržnice v Valenciji. Prvič sem preizkusila tudi kruh brez kvasa, ki je mimogrede odličnega okusa. Kruh pečejo v Pekarni Grosuplje, vsebuje pa 4 vrste moke in 4 vrste semen. K vsemu skupaj sem dodala še mini jajčno omleto.





2 komentarja

  1. Super zajtr :) Sem vesela, da poješ nekaj konkretnega. Malo sem že naveličana tistih super picture perfect skled sadja. Še navijam za takšne objave ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Če imam bolj zgodnji zajtrk navadno pojem kakšne kosmiče v mleku, kadar pa imam zajtrk ob bolj prijaznih urah, pa seveda kaj konkretnega. :)

    Hvala. ;)

    OdgovoriIzbriši