Zagotovo ste že zasledile čudovito kolekcijo lakov Hello Kitty by OPI. Enega izmed lakov sem prejela za svoj rojstni dan od Žive - Nothin'fancy. REALLY.  

Uporabila sem:
Let's be friends OPI

Kako vam je všeč?28. marec 2016

Hello Kitty by OPI

Današnja objava je namenjena izdelku, ki me je po prvih dneh uporabe tako navdušil, da si takoj zasluži oceno na blogu. Vichy Dermablend 3D Correction tekoča podlaga se je že po nekaj uporabah izkazala za tako odlično, da jo resnično lahko že ocenim. V primeru, da se bo moje mnenje po mesecu ali več uporabe spremenilo, vam obljubim novo oceno.
Pred nekaj dnevi sem v preizkus prejela omenjeno tekočo podlago. Paketka sem se neizmerno razveselila, saj je že Vichy Dermablend ena izmed mojih najljubših tekočih podlag. V primeru, da še ne veste, so različne tekoče podlage ena izmed stvari, ki jih najraje preizkušam (tisti trenutek, ko pričneš z nanašanjem in si radoveden kakšen bo občutek, finiš,...). 

Korektivni puder sem prejela v odtenku 025, ki je sicer zame pretemen, vendar ga pred nanosom pomešam z Alverde svetlim pigmentom za tekoče podlage in nato dobim idealen odtenek.

Sama tekstura izdelka je gosta in nekoliko suha in morda bi komu to celo pomenilo težavo pri nanosu. Vendar takoj ugotovimo, da je nanos pravzaprav preprost, saj se kljub gostoti zelo lepo razmaže. Sama ga najprej nanesem s prsti in nato še malenkost zabrišem s čopičem.

Glede prekrivnosti pa tale korektivni puder dobesedno zmaga! Sama vedno nanesem dve plasti, saj imam rada polno prekrivnost in dolgo obstojnost. Vendar je pri tem izdelku dovolj že en sam sloj. Tole je že ena izmed lastnosti, ki me je navdušila za takšno hitro oceno izdelka. Kadar nanašam več plasti tekoče podlage je na obrazu vsekakor čutiti nekakšno težo. Pri tem izdelku pa tega enostavno ni, saj lahko nanesem le en sloj.

Naslednja stvar zaradi katere bi Vichy Dermablend 3D Correction lahko uvrstila med najboljše podlage oziroma pudre na svetu (moje mnenje, seveda) pa je njegova obstojnost. Pri Vichy-u obljubljajo 16 urno obstojnost. Navadno je to tista najdaljša obstojnost, ki jo lahko pričakujemo. Ampak Dermablend 3D Correction zdrži še več!

Če vas zanima kako dolgo zdrži na obrazu in kako zgleda po celem dnevu si v nadaljevanju preberite mojo izkušnjo...

Moja izkušnja: Vichy Dermablend 3D sem nanesla na obraz zjutraj okrog 7. ure in ga utrdila s kompaktnim pudrom Rimmel. Nato sem se počasi odpravila na delovno mesto, kjer sem bila do 20. ure zvečer. Takoj za tem sem se odpravila še na rojstnodnevno zabavo in prišla domov ob 1.30 ponoči. Fotografije, ki jih boste videli v nadaljevanju so nastale torej ob uri, ko sem prišla domov - torej kar 18 ur po nanosu!

Sama skorajda nisem mogla verjeti svojim očem, saj je bila moja polt še vedno skoraj popolna, brez vidnih nepravilnosti (brez uporabe korektorja!).
Torej če iščete popolno tekočo podlago in imate rade polno prekrivnost je to zagotovo najboljši izdelek, ki se ga da dobiti na našem trgu.
Na voljo je v lekarnah po MPC 22EUR. Zagotovo vreden svojega denarja in še več!

07. marec 2016

Vichy Dermablend 3D Correction

Spremljaj me na Instagramu

© Tina Rakuš. Lifestyle blog.. Design by Fearne.