Naomi je izbrala!


Udoben zimski outfit pri meni sestavljajo kavbojke, gležnarji ali škornji UGG, ter topel pulover. Za sprehod po mestu in obisk dobre kavarne sem tokrat oblekla temno sive hlače, bel pulover in brezrokavnik iz umetnega krzna. K črnim gležnarjem pa sem kombinirala novo torbico z Naominim podpisom, ki jo lahko kupite kar v trgovinah Spar in Interspar. Torbica je ravno dovolj velika, da vanjo spravim denarnico, mobilni telefon in najljubšo šminko.

Kaj mi je najbolj všeč pri torbicah Naomi Campbell?
Da so na voljo modeli in barve, ki pristajajo tako mlajšim in srednjim generacijam, kot starejšim. 

Zagotovo ste že zasledili kolekcijo modnih torbic Naomi Campbell v trgovinah Spar in Interspar. Kolekcija je na voljo že od 2. novembra 2016 in vse do 24. januarja 2017. Za vsakih 10EUR nakupa prejmete točko zvestobe, potrebnih pa je 15-20 točk za nakup torbice (odvisno od modela). Za model, ki sem ga izbrala jaz, je potrebnih 20 točk zvestobe in doplačilo 12,99EUR. Seznam vse torbic, ki so na voljo, si lahko pogledate TUKAJ.

Te zanima kako vse lahko kombiniramo torbice Naomi Campbell? Potem preveri naslednje hashtage na družbenih omrežjih: #Naomijeizbrala #sparslovenija #NaomiCampbell.

hlače ZARA (kupi TUKAJ), pulover BRAVE SOUL, brezrokavnik S.OLIVER, gležnarji TOMMY HILFIGER, torbica NAOMI CAMPBELL (kupi TUKAJ)


Ni komentarjev