Zapestnice Pandora

Zagotovo že poznate, ali pa ste vsaj kje opazili, slišali za zapesnice Pandora. Gre za način, da najprej kupimo osnovo - zapesnico (na voljo je veliko različnih modelov), nato pa jo polnimo z različnimi obeski, ki nas spominjajo na določene dogodke, kraje, osebe in podobno. Cena osnovne zapestnice je od 49 pa vse do 1600EUR. Izbiramo lahko med srebrnimi, zlatimi, usnjenimi in tudi v različnih odtenkih. Odlična lastnost zapestnic je, da z njimi lahko brez skrbi umivamo roke in imajo doživljenjsko garancijo, če primerno skrbimo zanje (npr. 1x letno čiščenje pri kakšnem zlatarju).

Zapestnico pa lahko nato polnimo z obeski (charms). Obstaja tudi nekakšno pravilo, kako bi zapestnico naj polnili. Največja izbira je pri klasičnih obeskih, ki jih samo napeljemo na zapestnico in so na voljo v različnih oblikah, barvah, vzorcih, spreminjajo se glede na letne čase in podobno. Cene obeskov so od 19 do 800EUR. Naslednje kar potrebujemo, ko imamo že nekaj obeskov, so sponke. Imajo funkcijo, da zapestnico razdelijo v tri enakomerne dele, v katere nato razvrščamo obeske. Na voljo so od 25 pa vse do 500EUR. Distančniki so ožji in manjši obeski, ki služijo temu, da ločimo večje obeske med sabo in dajo lep videz zapestnici. Na voljo so od 15 pa so 180EUR. Ko imamo zapestnico že precej polno, je čas, da si omislimo še varnostne verižice. Namenjene so temu, da nam obeski ne padejo iz zapestnice, vsakič, ko jo odpnemo. Na voljo so od 29 in do 400EUR.

To je le nekaj osnovnih značilnosti Pandora zapestnice, v nadaljevanju pa bom povedala, zakaj mi je tako všeč...

- Je čudovito darilo. Vsakega novega obeska se zelo razveselim, saj med vedno spominja na kakšno posebno priložnost ali osebo, ki mi je obesek podarila.

- Primerna je za nošenje k vsakodnevnim outfitom in tudi za posebne priložnosti.

- Ko imamo v svoji zbirki že večje število obeskov, jo lahko poljubno sestavljamo in lahko nosimo vsak teden drugačno zapestnico. Lahko dodamo tudi barvne obeske in sezonske (npr. zimski).

- Je čudovit spominek iz potovanja.


Ni komentarjev