Pompom shirtV letošnjem poletju ste zagotovo zasledili tako imenovani ''pompom'' trend. Najprej so se pojavili sandali s cofki v boemskem stilu. Nato se je trend pojavil tudi na torbicah in raznih modnih dodatkih. Ta trend sem sicer letos preskočila, kar pa ne pomeni, da cofkov ne maram. Všeč so mi v morda manj vpadljivih kombinacijah. In tak primer je ta srajca iz Zare. To, da obožujem srajce in jih nosim skoraj vsak dan, mi verjetno ni potrebno poudarjati in upam, da se jih v mojih outfitih ne boste prehitro naveličali.
Modro-bela kombinacija srajce je meni ena izmed najljubših, saj jo lahko nosim k praktično vsemu- na kavbojke, črne hlače, v toplejših mesecih na kakšno svetlejšo barvo. Dodatek črnih cofkov pa se mi zdi ravno dovolj, da navadni srajci doda nekaj posebnega, hkrati pa še vedno ne izstopa preveč in je primerna za različne priložnosti.
V jesenskih mesecih se je trend pojavil tudi pri supergah, vendar so manjše cofke nadomestili večji, iz umetnega krzna. Kar nekaj takšnih superg jih je na voljo v Zari, v spletni trgovini Etiketa Shop, pojavile pa so se tudi pri številnih znamkah višjega cenovnega razreda.

srajca ZARA (kupi TUKAJ), kavbojke ZARA, jakna ZARA, gležnarji TOMMY HILFIGER, torbica MICHAEL KORS (kupi TUKAJ)
6 komentarjev

 1. Tina čudovita si. Tvoj stil je tak čisto zame in moj:). Srajčka je prelepa in le teh imam doma največ:). In fotografije so čudovite, jaz bi še več takšnih objav.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Monika :* Se bom potrudila za več takšnih objav v prihodnje. In hvala za spodbudo ;)

   Izbriši
 2. Čudovita srajca. Cofki jo prav poživijo ;) So pa res letos povsod in. Tudi na bralnih kazalkah so se pojavili. Lahko pogledaš na http://knjigoljubka.blogspot.si/2016/10/knjizne-kazalke_23.html :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se strinjam, da bi bila brez cofkov čisto navadna :)
   Knjižne kazalke s cofki pa so prav cute.

   Izbriši
 3. Čudovita si :)

  Všeč mi je makeup,

  ta nasmeh mi je pa tako znan, haha - ko se prav vidi, da imaš zvezdice in se nočeš smejat, imam na blogu za 1,5 leto takšnih objav. Pašejo ti, čudovita si z njimi, ne jih skrivat :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Katka :*

   Joj ja, še vedno ne vem kako se naj nasmejim, da bo vsaj približno normalno izpadlo. :P

   Izbriši