YSL Black Opium Nuit Blanche Eau de Parfum

Leta 2014 je izšla prva verzija parfuma Black Opium. Že takrat je bil eden izmed mojih najljubših dišav. V začetku letošnjega leta pa je parfumska hiša Yves Saint Laurent izdala novo verzijo poimenovano Nuit Blanche. Poimenovali so ga po zelo prepoznavnem festivalu v Parizu, imenovanem Bela noč, ki vsako leto traja celo noč.


V parfumu se prepletajo vonji vanilije, kave, sladke in pudraste note, ter začimbe. Embalaža parfuma je enaka, kot prva verzija Black Opium, le barva bleščic na steklenički je tokrat drugačna - srebrna. Po barvi bleščic na steklaničkah lahko ločimo tri verzije: Black Opium EdP, Black Opium EdT in Black Opium Nuit Blanche EdP. 
Vonje, kot je Nuit Blanche najraje nosim v jesenskih in zimskih mesecih, čeprav menim, da je ta verzija Black Opium-a primerna tudi za poletje. YSL Black Opium Nuit Blanche je zagotovo eden mojih najljubših parfumov. Na voljo so različne velikosti stekleničk: 30ml, 50ml in 90ml.Je še katera tukaj, ki uporablja katero verzijo Black Opium-a? Kako ste z njim zadovoljne?

Ni komentarjev