trend IT UP: 290

Že nekaj časa je minilo, kar smo v DM-e po Sloveniji dobili zelo popularno znamko dekorativne kozmetike - trend IT UP. Preizkusila sem že nekaj odtenkov lakov za nohte in sicer iz linije Double volume & shine. Najljubši odtenek zadnje čase je številka 290 (nosila sem ga že najmanj pet krat, kar je zame pri lakih za nohte precej nenevadno). Pri laku mi je všeč čopič, nanos, sušenje, glede obstojnosti pa težko govorim, saj ga vedno po dveh dneh odstranim.

lak za nohte, trend it up, lakiranje nohtov, roza nohti

Na konferenci lepotnih blogerk sem dobila tudi sprej za hitrejše sušenje laka za nohte (znamke Avon). Po nekaj uporabah lahko potrdim, da sem z njim zadovoljna, predvsem zato, ker po uporabi lak hitreje postane odporen na odtise.

hitro sušenje nohtov, avon slovenija

trend it up, dm nail polish

trend it up

trend it up,

lakiranje nohtov, daljša obstojnost laka

Kateri pa je vaš najljubši izdelek znamke trend IT UP?

8 komentarjev

 1. What a beautiful shade!

  | www.noirettediary.com |

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lep odtenek si izbrala. Nisem preizkusila še noben izdelek Trend it up. Bom pa verjetno skočila po tale odtenek laka ;) Avonov sprej za hitro sušenje laka pa tudi jaz uporabljam. Je res fajn zadevica. Edino pri Avonovih lakih ga ne uporabljam, ker se mi zdi, da se veliko hitreje posušijo kot ostali. Ne vem ali imam samo jaz tak občutek ali je res ;)

  http://knjigoljubka.blogspot.si/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ne bo ti žal :) Imam trenutno samo en Avonov lak in nisem bila pretirano pozorna na hitrost sušenja, ampak bom definitivno preverila. ;)

   Izbriši
 3. Super lepe fotke in čudovit odtenek laka.

  OdgovoriIzbriši