Belweder balzami za ustnice

Zagotovo poznate slave EOS balzame za ustnice, ki so postali znani prav po svoji posebni embalaži. Danes pa vam bom predstavila balzame, ki so na voljo tudi v takšni posebni obliki, vendar so me veliko bolj prepričali, kot EOS.


Balzami za ustnice BELWEDER so na voljo v večih edinstvenih formulah, značilno pa je, da imajo številne blagodejne učinke, sestavljajo pa jih naravne arome. Prav vse verzije balzamov Belweder zagotavljajo optimalno obnovo, nego in zaščito ustnic.

Ko sem dobila v preizkus šest različnih balzamov za ustnice, sem najprej pomislila: le kako naj čim bolj preizkusim kar šest precej podobnih izdelkov, ki se morda razlikujejo le v vonju in morda v učinku. Zato sem se odločila, da pet izdelkov podarim prijateljicam, sestrični in bratu. Enega pa sem obdržala sama. Na tak način sem pridobila mnjenja o med seboj precej podobnih izdelkih od precej raznolikih ''ocenjevalcev''.

Zagotovo najbolj iskreno mnenje o balzamu za ustnice je napisala moja, 9 let stara sestrična Ema
Danes vam bom povedala nekaj o testerju labele, ki mi ga je dala sestrična Tina Rakuš.
Ima zelo zanimiv način odpiranja in zapiranja. Je zelo zanimive barve. Zares lepo diši. Ko si jo namažeš, se dolgo obdrži. Če imate spokane ustnice vam jo zares priporočam (vem iz svojih izkušenj). Uporabljajte jo v vetru in tudi v brezveterju. Vedno jo imejte s seboj.

Mislim, da je z nekaj stavki povedala resnično vse, kar nam je pri balzamu za ustnice pomembno. Sama se z njenim mnenjem strinjam, čeprav sem sama preizkušala tisto drugo obliko (jajčko) balzama za usnice.

Prijateljica Petra pa se je odločila preizkusiti balzam s sončno zaščito in dodanim vitaminom E:
Že po nekaj dneh uporabe lahko potrdim, da je to eden izmed mojih najljubših. Odlično se obnese pri športnih aktivnostih v naravi, super pa je tudi to, da ob tem nudi še zaščito pred sončnimi žarki.

Balzam je preizkusil tudi moj brat Tomaž, ki pravi:
Najbolj me je navdušila oblika balzama Belweder. Balzam v stiku ima zanimiv način odpiranja (brez pokrovčka).

Katero mnjenje o balzamu pa je vas najbolj prepričalo?

V kolikor vas zanima nakup, so balzami Belweder na voljo preko spleta na Belweder ali v nekaterih lekarnah. Okvirna cena je 5EUR.


Ni komentarjev