TOP 5: izdelki za ličenje

V top 5 izdelkov za ličenje uvrščam produkte, brez katerih si vsakodnevnega ličenja ne predstavljam. To pomeni, da jih uporabljam vsak dan (z izjemo tekoče podlage Dior, ki jo včasih nadomestim s katero drugo, ampak o tem v drugi objavi). Seveda za vskodnevno ličenje uporabljam še kar nekaj drugih izdelkov, v tem postu, pa bom poskušala predstaviti res tiste najboljše.

V komentarju pa bom vesela vsake vaše izkušnje ali preloga, kaj same uvrščate med svoje top izdelke in mi predlagate, da preizkusim.

Torej, moji top izdelki za ličenje so: tekoča podlaga Dior Diorskin Forever, rdečilo za lica Mac, maskara Lancome, korektor Maybelline in gel za oblikovanje obrvi Catrice.
1. Tekoča podlaga Dior Diorskin Forever
Uporabljam tekočo podlago v odtenku 020, ki ustreza mojemu tenu čez celo leto (v poletnih mesecih dodatno uporabljam visok faktor zaščite pred soncem in zato koža na obrazu skorajda ne spremeni tena). Prekrivnost tekoče podlage je srednja in z dodatnimi nanosi lahko dosežemo skorajda polno prekrivnost (oziroma ocenila bi jo z 4/5). Gre za zelo lepo mazljivo podlago, ki pa ji sama dodam še kapljico Nuxe suhega olja. Občutek po nanosu je čudovit, ne obteži obraza in izgled po nanosu je svež in sijoč. Vsebuje tudi zaščitni faktor SPF 25. Sama embalaža izdelka je ena najboljših, kar sem jih imela, ima pumpico s katero lahko iztisnemo ravno pravo količino izdelka. Vsebina je 30ml, cena pa je nekje od 40EUR naprej.

2. Rdečilo za lica Mac
Rdečilo MAC uporabljam v odtenku Fleur Power. Pri izdelku me najbolj navdušuje pigmentiranost, ki je zares odlična, kar pomeni, da lahko imam izdelek res dolgo časa. Sam odtenek se mi zdi primeren za vsakodnevno nošenje, pa tudi za kakšen močnejši makeup. Pri embalaži Mac rdečil za lica mi je najbolj všeč to, da imajo brezbarven pokrov, kar pomeni, da takoj vidimo odtenek (primerno za tiste z večjio količino rdečil v makeup omaricah). Vsebina izdelka je 6g, cena pa od 17EUR dalje.
3. Maskara Lancome
Uporabljala sem tri različne maskare Lancome: Hypnose Drama, Grandiose in Volume-a-porter. Vse tri so zares odlične in so moje najljubše maskare. Oceno Volume-a-Porter si lahko preberete tukaj: Volume-a-Porter maskara .
4. Korektor Maybelline
Instant Anti Age korektor v odtenku 01 Light je resnično top izdelek, brez katerega pri ličenju ne morem. Uporabljam ga pod očmi in tudi za osvetljevanje. Je odlično obstojen in prekriven. Tudi embalaža je nekaj posebnega - všeč mi je, da je brezbarvna, tako, da vidimo koliko vsebine še je ostalo, na vrhu pa ima mehko gobico, skozi katero vsebino iztisnemo in jo z gobico lepo nanesemo. Cena za 7ml korektorja je slabih 10EUR. Edina slaba lastnost je, da se ga ne dobi v Sloveniji.
5. Gel za oblikovanje obrvi Catrice
Sicer za oblikovanje obrvi uporabljam tri različne izdelke, vendar se mi ta zdi najpomembnejši. Uporabljam odtenek 020, ki je nekakšne srednje rjave barve, kar je kak odtenek svetleje od moje naravne barve obrvi, vendar se čudovito zlije z njimi. Ima krtačko kot maskara in z njo lahko lepo oblikujemo in razčešemo obrvi. Izdelka porabim zelo malo, kar je odlično. Cena za 6,5ml pa je dobre 3EUR.

1 komentar

  1. Tale korektor moram preizkusiti, ostalo pa itak top znamke - res me zanima kako bi se puder obnesel na moji koži :)

    OdgovoriIzbriši