Revlon Ultra HD šminka in Photoready Kajal v svinčniku


Ultra HD šminka v odtenku Rose
Šminka je v srebrni embalaži s prozornim pokrovom, kar pomeni, da že pri zaprti šminki vidimo odtenek. Me pa pri tem moti to, da šminke ne moremo popolnoma skriti v embalažo in zato sem jo že pri prvi uporabi poškodovala. To se mi dogaja še naprej, saj jo vsakič nekako nerodno zaprem.


Šminko imam v odtenku Rose, ki je nekakšna topla roza barva. Nad odtenkom sem zelo navdušena, saj je primeren za vsakodnevno uporabo. Zelo mi je všeč tudi vonj šminke (tega navadno pri šminkah nisem navajena), ki je nekakšen sladek-sadni. Sama tekstura šminke je super, saj je kremasta in zelo lepo mazljiva, vendar ne vem, kako se ta tekstura obnese pri temnejših odtenkih?!

Obstojnost šminke bi ocenila na nekje 2 uri, kar me niti ne moti, glede na to, da je res zelo lepo mazljiva in jo lahko nanesem kadarkoli, kot balzam za ustnice.
Cena šminke je 10,89€.

Photoready Kajal svinčnik v odtenku Matte Charcoal

Pri svinčnikih za oči imam najraje sive in črne odtenke. Tokrat sem izbrala siv mat odtenek, ki ga lahko uporabljam vsak dan. Svinčnik je narejen tako, da ga šilimo, na drugi strani pa ima še gobico, s katero lahko naredimo zabrisane linije. Obstojnost svinčnika je odlična, uporabljam ga za celodneven makeup in se obnese zelo dobro.
Cena svinčnika je 9,80€.Izdelke Revlon lahko kupite v Iliriji in spletni trgovini click2chic.si, ter v nekaterih Mullerjih in Tuš drogerijah.

1 komentar

  1. Midve s šminko se kar nekak nismo mogli ujet:),čeprav ima moja tako hud pigment,ampak na meni res ni obstojna, medtem ko svinčnik mi je pa ok.

    OdgovoriIzbriši