NUXE HUILE PRODIGIEUSE - čudežno suho olje

Zagotovo ste že slišale za Nuxe čudežno suho olje, ki je po mojem mnenju številka ena med suhimi olji.


NUXE SUHO OLJE JE SESTAVLJENO IZ ŠESTIH RASTLINSKIH OLJ, ki zagotavljajo popolno teksturo, da se v trenutku vpije v kožo in je le-ta po uporabi povsem suha in ne mastna.
Nuxe olje je sestavljajo: olje lešnika, makadamije, sladkega mandlja, šentjanževke, kamelije in boreča, vsebuje pa tudi vitamin E.
Moje mnenje:
Uporabljala sem že Nuxe klasično suho olje, tokrat pa se mi je ponudila priložnost, da preizkusim še čudežno suho olje z zlatim leskom. Načeloma sta olji enaki, le da je pri tem dodan še lesk.
Olje je namenjeno uporabi za telo, lase in obraz. Sama ga uporabljam predvsem za obraz in občasno za lase ter telo.
OBRAZ:
Olje nanašam na obraz po potrebi - navadno je to zjutraj in zvečer. Glede na to, da ima olje, ko ga razmežemo nežen zlat lesk, ga nekaj nanesem tudi na že dokončan make up, na določene predele obraza in res lepo izpade. Drugače pa ga uporabljam v kombinaciji s kremo - dodam nekaj kapljic. Preizkusila sem tudi že uporabo s tekočo podlago in sem z rezultatom zelo zadovoljna - tekoče podlage, ki se težje lepo razmažejo se z Nuxe suhim oljem odlično obnesejo, pa tudi obstojnost same podlage se mi zdi daljša.
LASJE:
Občasno Nuxe suho olje uporablajam za lase tako, da ga nanesem na konice las. Sicer za lase uporabljam druga olja in tretmaje. Glavni razlog, da ga občasno uporabim tudi za lase je ta, da ima olje resnično čudovit in obstojen vonj in se zelo dobro počutim, kadar lasje dišijo. Verjamem, da se olje obnese super tudi kot tretma pred pranjem las, ampak mi ga je škoda za takšno uporabo :)
TELO:
Olje uporabljam za telo samo na določenih delih, kjer je koža najbolj suha in potrebuje dodatno nego. Sicer se obnese super, ampak za vsakodnevno uporabo, bi ga za nego telesa porabila prehitro.Z izdelkom sem zelo zadovoljna in si nege obraza brez dodatka suhega olja skorajda ne predstavljam več. Preizkusila sem tudi že nekatera druga suha olja, vendar se mi od vseh, za nego obraza zdi Nuxe najprimernejši. Suha olja drugih znamk uporabljam le za nego las ali telesa.Suho olje je na voljo v embalaži 50ml (25EUR) al 100ml (40EUR). Trenutno pa mislim, da ga je mogoče najugodneje dobiti v spletni trgovini Sophia -> klik , kjer je trenutno na voljo 50ml za 18EUR.

Follow my blog with Bloglovin

2 komentarja