LANCOME VOLUME A PORTER MASKARA

Lancome je že kar nekaj časa moja najljubša znamka maskar. Do sedaj sem uporabljala tri različne maskare omenjene znamke: Hypnose Drama, Grandiose in Volume-a-porter.

Volume-a-porter je najnovejša izmed maskar znamke Lancome in na na voljo od  letošnjega junija.

Embalaža je takšna, kot pri maskarah iz serije Hypnose, le da je kovinsko črne barve. Značilnost maskare je, da ima 306 gumijastih ščetin, ki preprečujejo zlepljanje trepalnic. Ščetine so različnih oblik, kar omogoča, da z njimi dosežemo prav vsako najmanjšo trepalnico. Ena največjih novosti pri tej maskari pa je, da bi naj imela hranilen učinek na trepalnice.

Moje mnenje:
Maskaro sem kupila, ker mi dosedanje izkušnje govorijo, da z Lancome maskarami ne morem zgrešiti. Pri tej me je navdušila tudi barva embalaže, ki nakazuje na to, da je maskara res nekaj posebnega. Zanimiva se mi je zdela tudi gumijasta ščetka, kar je največja razlika med Volume-a-porter in Hypnose Dramo.

S prvim slojem nanosa, maskara doseže predvsem podaljšanje trepalnic, z naslednjjim slojem pa trepalnicam doda še volumen. Sama sem navajena, da na trepalnice vedno nanesem dva sloja maskare. Pri maskari mi je zelo všeč tudi to, da trepalnic ne zlepi, ampak jih ščetine res lepo razčešejo. Maskara trepalnic tudi ne obteži, tako kot se mi je včasih dogajalo pri nekaterih drugih.

Tudi odstranjevanje maskare po celotnem dnevu je preprosto - trenutno uporabljam dvofazni odstranjevalec očesnega makeup-a znamke Ombia in pa micelarno vodico La Roche Posay - z enim in drugim je mogoče maskaro popolnoma odstraniti samo z eno vatirano blazinico.

Vsebina maskare je 6,5ml, cena v Sloveniji pa okrog 26EUR (mislim, da je to tudi najnižja cena, po kateri jo je možno kupiti v Sloveniji).6 komentarjev

 1. Sem že preizkusila te maskare in so odlične, ampak na koncu me vedno premamijo nizko cenovne, ki mi dajo podoben učinek za manjšo ceno.

  Mogoče si jo enkrat privoščim hihi :)

  OdgovoriIzbriši
 2. That looks amazing!

  http://only-for-girls-fashion.blogspot.rs/

  OdgovoriIzbriši
 3. Noro lepe trepalnice imaš. Zanima me kje si kupila tole maskaro?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! :)

   Kupila sem jo v Travel Free Shopu, kjer je najugodnejša cena, kar sem jih zasledila.

   Izbriši