PHILIPS VISAPURE

Po nekaj mesečni pavzi se vračam z oceno izdelka Philips Visapure Essential (ščetka za čiščenje obraza).

Najprej bom predstavila nekaj značilnosti ščetke, ki jih poudarjajo pri Philipsu:

 - 10 krat boljše čiščenje za čisto in mehko kožo: Philips VisaPure Essential odlikuje nova tehnologija, ki bo vaše vsakodnevno čiščenje poneslo na višjo raven brez dodatnega truda. Nežna zagotovitev čiste, mehke in sijoče kože.
 - Edinstvena kombinacija vrtenja in vibriranja: Ščetka se vrti in vibrira. Z navpičnim utripajočim gibanjem nežno odstranjuje površinske delce nečistoče, kot so umazanija, odmrle kožne celice in ostanki ličil. Z vrtljivim gibanjem pobriše delce nečistoče za globlje očiščeno kožo. Usklajena gibanja ščetin zagotavljajo temeljito in udobno čiščenje.
 - 1-minutni program (časovnik) za celoten obraz: Obraz lahko razdelimo na več predelov. Inteligentni časovnik za predel kože vas s kratkim premorom obvesti, kdaj morate preiti na naslednji predel kože. Ščetka se po opravljenem programu za celoten obraz samodejno ustavi. Program čiščenja traja 1 minuto.
 - Dve nastavitvi intenzivnosti (nežno čiščenje in globoko čiščenje): Z vsako glavo ščetke lahko izbirate med dvema nastavitvama intenzivnosti. Izberite nastavitev 1 za blago in nežno čiščenje ali nastavitev 2 za intenzivnejše čiščenje.
 - Philips Visa Pure Essential lahko uporabljate pod prho: Aparat Philips VisaPure Essential je vodotesen ga lahko enostavno uporabljate pod prho.
 - Izboljše vpojnost vaših najljubših izdelkov za nego kože: Pri čiščenju s ščetko VisaPure odstranite več ostankov ličil in odmrlih kožnih celic. Koža zaradi globokega čiščenja bolje vpija najljubše izdelke za nego kože, kot so kreme, serumi in dišave.

Dodatne informacije o ščetki so na voljo tukaj:
http://www.philips.si/c-m-pe/nega-koze
http://www.philips.si/c-p/SC5275_10/visapure


Moje mnenje:
Pred uporabo Philips ščetke za obraz sem že več kot pol leta uporabljala ščetko za obraz druge znamke, tako da sem poznala način delovanja in uporabo električnih ščetk.

Pred približno dvema mesecema pa sem začela uporabljati Visa Pure z nastavkom za normalno kožo. Sama imam tak sistem, da najprej z vodo navlažim obraz, nato pa na ščetko nanesem gel za čiščenje obraza (trenutno Vichy Normaderm Cleansing Gel). Uporabljam celotnem program ščetkanja - to pomeni 3x po 20 sekund. Najprej začnem pri licih, nato predel brade in čelo. Obraz ščetkam 2x na dan - zjutraj in zvečer. Odkar uporabljam ščetko, čiščenja nisem izpustila niti enkrat.

Sama si brez te ščetke več ne predstavljam čiščenja obraza, saj se mi zdi, da ga drugače ne morem ''dovolj'' očistiti. Glavni razlog, da sem se odločila za uporabo električne ščetke je bilo to, da sem na delovnem mestu vsak dan precej naličena in se mi je zdelo, da samo z blaznicami in raznimi geli za čiščenje obraza, ne morem dovolj dobro globinsko očistiti vsega, kar dam na obraz. Tako, da sedaj moj večerni ritual izgleda tako: najprej z blazinico in odstranjevalcem očesnega make up-a odstranim vse iz predela oči, nato z micelarno vodico in drugo blazinico očistim obraz, sledi pa ščetkanje. Pred uporabo ščetke, pa sem obraz po odstranjevanju make up-a obraz umila z gelom za čiščenje obraza. Vedno sem mislila, da sem s tem dovolj dobro očistila obraz, vendar sedaj po uporabi ščetke opažam obarvanost same ščetke po čiščenju, kar pomeni, da z njo ostranim še make up, ki ga prej z blaznicami in gelom nisem.Uporabo elektirčne ščetke za obraz obvezno priporočam vsem, ki se vsakodnevno ličite, saj se po uporabi resnično čuti in vidi (na ščetki), da je obraz bolj očiščen, kar pa je vsekakor pomembno za nanos npr. nočne kreme.

Če boste nov uporabnik ščetke, vam moram edino opozoriti na to, da se prve dni po uporabi znajo na obrazu pojaviti drobni mozoljčki, vendar sem ugotovila, da je pri meni šlo za to, da se je koža začela na tak način čistiti, saj so kasneje izginili.

Sama za ščetko skrbim tako, da jo sperem z toplo vodo in obrišem v brisačo, ki jo imam namenjeno samo  za ščetko. Nato pustim, da se sama posuši do konca.Cena ščetke je 149 EUR, kar se na prvi občutek zdi kar visoka cena za stvar, ki je do sedaj niste uporabljali oz. niste prepričani ali jo potrebujete. Ampak menim, da se tak znesek splača investirati v kožo oz. nego obraza, saj so rezultati uporabe resnično pozitivni, prav tako, pa pri sebi opažam, da so se mi pred uporabo pojavljale določene nepravilnosti na obrazu, ki pa so sedaj izginile, oziroma, se pojavljajo v manjšem obsegu in hitreje izginejo.

4 komentarji

  1. Moram nujno preizkusiti enkrat, me res zanima kako bi se na meni obnesla :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Me že nekaj časa mika... Koliko časa pa ti en nastavek zdrži, preden je potrebno kupiti novega? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dosta je visoka cijena :/ mislim da je jednostavnije svako toliko upotrijebiti dobar peeling :)

    OdgovoriIzbriši