VICHY LIFTACTIV SERUM 10 ZA OČI IN TREPALNICE

Serum je namenjen predvsem ženskam po 35. letu starosti, ki želijo vidno preobrazbo pogleda vse do vrhov trepalnic.

''učinek liftinga + bolj odprt in sijoč pogled + močnejše trepalnice''

Serum je primeren tudi za občutljive oči.
Sama sem serum do sedaj uporabljala približno en mesec. Nanašala sem ga vsako jutro na umit obraz - podoročje okrog oči. Tekstura seruma je zelo lahka, kot nekakšen gel-serum. Zelo dobra lastnost je, da se hitro vpije in ne pušča mastnega občutka okrog oči. Pravzaprav je občutek že po nekaj sekundah tak, kot da nisem nanašala ničesar okrog oči, le koža je občutno bolj gladka. Serum tudi na rahlo osvetli predel okrog oči, vendar ta učinek ni kaj preveč opazen. Sama sem pri uporabi seruma najbolj opazila nekakšen hladilni učinek. Kadar sem se zjutraj prebudila s podočnjaki in še vedno zaspana, se mi je zdelo, da je serum najbolje deloval. Zmanjšal mi je videz podočnjakov in naredil bolj odprt pogled.

Moja koža je sicer še malo premlada za uporabo tega seruma, zato menim, da bi bil še boljši učinek viden na malce starejši koži, kjer so že izražene prve gubice.

Embalaža seruma je odlična, saj ima na vrhu pumpico, s katero iztisnemo ravno pravo količino seruma. Že čisto majhna količina je dovolj, zato sem ga tudi sama odkar ga uporabljam, porabila zelo malo. Vsebina seruma je 15ml, cena pa okrog 30€.

1 komentar

 1. Hej,
  tudi sama ga uporabljam. Morem reči, da je super serum. Koža je bolj sijoča in pomlajena. Gubice pa seveda niso izginile. Ampak je vreden nakupa.

  xoxo
  Tanja
  www.selectedvont.com

  OdgovoriIzbriši