KIKO digital - 438 ♥13. februar 2014

KIKO DIGITAL - 438

Iz spletne trgovine Bodi ženska  sem zraven laka za nohte prejela še maskaro in odstranjevalec laka za nohte. 

Odstranjevalec laka za nohte Oversa je brez acetona, vsebuje olje avokada in vitamin E. V embalaži je 175ml izdelka. Z odstranjevalcem laka za nohte sem bila zadovoljna, saj mi je lepo odstranil lak, vendar mi ni bil všeč vonj. Zaradi vonja sem ga tudi nehala uporabljati in ga podarila dalje. Je pa mi zelo všeč embalaža, ki je na pumpico in se mi zdi res uporabna. Odstranjevalec laka bi bil super, če res ne bi imel tega neprijetnega vonja.

Testirala sem tudi maskaro znamke Ingrid. Ima silikonsko krtačko in bi naj ustvarila izreden volumen. Sam nanos maskare je preprost, saj je krtačka res dobre oblike. Vendar so končni rezultat zame premalo poudarjene trepalnice. Se pa mi tak videz zdi zelo primeren za nežnejši make up. Na spodnjih slikah lahko vidite izgled mojih trepalnic brez maskare in po nanosu omenjene maskare. Z odstranjevanjem maskare nisem imela nobenih težav, saj se da zelo lepo odstraniti z micelarno raztopino.

Maskara stane 3,19€ in je na voljo tukaj: https://bodizenska.si/artikel/647/ingrid_maskara_bad_girls_max

 

Ali še vas glede odstranjevalca laka za nohte ali maskare kaj zanima? Z veseljem bom odgovorila na dodatna vprašanja.

10. februar 2014

OVERSA ODSTRANJEVALEC LAKA ZA NOHTE IN INGRID BAD GIRLS MASKARA

DEPEND - 243 ♥08. februar 2014

DEPEND - 243

♥ tekoča podlaga: Revlon Nearly Naked (Shell), kompaktni puder: Max Factor Creme Puff (05 Translucent)
senčila: Sleek paleta (Storm I-divine)
♥ eyeliner: La Roche Posay
maskara: Kiko Luxurious lashes
rdečilo: essence Pink me!
♥ obrvi: Catrice eyebrow set
♥ osvetljevalec in bronzer: essence (01 sun light)
♥ šminka: essence (Silky red)


06. februar 2014

RED LIPS MAKE UP LOOK

ESSIE - Sexy divide ♥
 

05. februar 2014

ESSIE - SEXY DIVIDE

Danes bom predstavila trenutno najljubši in najbolj učinkovit balzam za ustnice znamke La Roche Posay. Balzam je namenjen obnovi zaščitnega sloja kože ustnic. Primeren je za ustnice in predel okoli ustnic s suho, razpokano in razdraženo kožo.

Balzam je v tubi, ki vsebuje 7,5 ml. Je zelo gost in ga kar malo težko iztisnemo, kar se mi je najprej zdelo nenavadno, saj sem bila do sedaj navajena v tubah bolj tekočih balzamov. Po nekajkratni uporabi sem se tega čisto navadila in mi je celo postalo zelo všeč, saj imam občutek, da tako nekaj časa ostane na ustnicah in ne izgine takoj. Nima nobenega posebnega okusa ali vonja.
Na splošno imam zelo suho kožo na ustnicah, pozimi pa je to še bolj izrazito in tako se mi pogosto luščijo, kar pomeni, da ne morem uporabljati nobene šminke. Ta balzam imam doma že kar nekaj časa, vendar ga nisem uporabljala, ker sem želela najprej porabiti stare zaloge in nato tega. Zadnje čase sem ugotavljala, da so moje ustnice po uporabi različnih balzamov za ustnice v stiku še bolj suhe in razpokane, zato sem se odločila, da je nujno, da začnem z uporabo tega La Roche Posay.
Balzam sedaj uporabljam kak teden vsak dan in je res takoj opazna razlika. Na ustnicah zdrži dlje kot ostali balzami, ki sem jih do sedaj preizkusila. Zelo rada ga uporabim tudi pred spanjem in tako zjutraj nimam spet čisto suhe kože. Tako, da je to zaenkrat moj najljubši balzam za ustnice, saj je učinkek opazen dalj časa in ne navlaži ustnic samo trenutno, kot ostali, ki sem jih do sedaj preizkusila.

04. februar 2014

LA ROCHE POSAY CICAPLAST LEVRES

Spremljaj me na Instagramu

© Tina Rakuš. Lifestyle blog.. Design by Fearne.