Green Line micelarna čistilna voda in Hydro Mineral vlažilna krema

Pred nekaj meseci sem v test prejela dva izdelka znamke Green Line. Za oba izdelka sem se odločila, da ju bom najprej porabila do konca (če mi bi seveda ustrezala) in nato napisala oceno.


Prvi izdelek je micelarna čistilna voda Green Line Clear Active. Namenjena je čiščenju vseh vrst kože. Vsebuje nežno rožno vodo cveta pomarančevca. Voda ima precej intenziven vonj, ki pa me ne moti, saj je prijeten. Je v plastični embalaži z navojem in vsebuje 200 ml. Všeč mi je, da nima prevelike odprtine in zato lahko iztisnem pravo količino vode. Z micelarno vodo sem odstranjevala ves make up, tudi očesni. Vendar sem včasih ugotovila, da mi je rahlo dražila oči, kar se mi navadno pri drugih micelarnih vodah ni dogajalo. Sicer pa je zelo dobro odstranila make up - za odstranjevanje sem porabila dve večji vatici, kot ponavadi. Izdelek sem porabila do konca in edino kar me je motilo je občasno draženje oči. Cena Green Line micelarne vode je okrog 4€ in je na voljo skoraj povsod (DM, Muller, Interspar itd.).


V zadnjih mesecih sem preizkušala tudi Green Line Hydromineral vlažilno kremo za normalno kožo. Moram povedati, da mi krema tako odgovarja, da sem že porabila cel lonček in nabavila novo. Embalaža kreme je lonček s pokrovom in vsebuje 50 ml kreme. Krema ima tako kot micelarna voda kar intenziven vonj, ki pa me ne moti. Formula kreme je gostejša, vendar se čudovito maže in zelo hitro vpije. Je odlična podlaga za pod make up, saj kožo naredi zelo gladko.  Krema morda ni tako zelo vlažilna, kot opisujejo, vendar mi je idealna. V kombinaciji z izdelki drugih znamk in različnimi linijami (kombiniram izdelke za mastno, normalno in suho kožo) se mi zdi, da je moja koža končno takšna, kot mora biti. Krema mi v teh nekaj mesecih uporabe nikoli ni povzročala nepravilnosti. Resnično sem vesela, da sem izdelek dobila v test, saj je drugače verjetno nikoli ne bi preizkusila, saj sem do sedaj večinoma uporabljala lekarniško kozmetiko. Sedaj pa sem ugotovila, da je ta krema popolna kombinacija z nekaterimi izdelki, ki jih uporabljam že dalj časa. Kremo sem uporabljala v poletnem času in se mi je zdela odlična, ker rahlo matira kožo. Sedaj, ko je malo bolj hladno, pa mi zaenkrat še vedno odgovarja, je dovolj vlažilna za mojo kožo. Cena vlažilne kreme je okrog 7€ in je na voljo v skoraj vseh prodajalnah. Ko sem porabila prvi lonček kreme, pa so imeli v Mercatorju ravno popuste na znamko Green Line in še dodaten kupon, tako, da sem kremo dobila za manj kot 3€.

Ali uporabljate katerega izmed izdelkov? Ste z njim zadovoljne?

2 komentarja

  1. Prvič vidim tole micellarno vodo, sem pa pred kratkim kupila dvofazni odstranjevalec ličil od Green line, pa mi ni nič posebnega :( Izgleda pa tale flaška kar prikupna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz mam tut zelo rada tole kremco, mi je idealna za pod make up. Cela Green Line linija mi je precej všeč, sploh čistilna pena = super! :)

    Karin, Baloon's Life

    OdgovoriIzbriši