essence - effect eyeshadow 02 & 06

Na essence & Catrice dogodku smo prejele številne novosti obeh znamk, ki so že na voljo v večini drogerij po Sloveniji. Nekatere stvari sem v tem tednu že uspela preizkusiti in so me zelo presenetile. Seveda v pozitivnem smislu.
Ena izmed teh stvari je gotovo essence effect senčilo za oči, ki ga verjetno nikoli ne bi kupila. To pa zato, ker imam najraje palete z več senčili, ki jih lahko kombiniram med seboj. V vrečkah z novostmi smo torej prejele omenjeno senčilo v dveh odtenkih: 02 - brazil's sunset in 06 - UK's stonehenge.


 
Pri essence effect senčila za oči opisujejo tako:
Tekoči efekti! Sedaj lahko pričaraš kovinske, holografske ali bleščeče efekte v tekoči obliki. Dolgo obstojna, ne-lepljiva senčila so na voljo v šestih različnih barvah z različnimi efekti. Se hitro in enostavno nanašajo in odstranjujejo, ponujajo odlično prekrivanje in so zapakirani v srebrno-kovinsko embalažo.

Embalaža senčil je tuba in vsebuje 7ml senčila. Na vrhu je majhna luknjica, skozi katero iztisnemo senčilo. Pri iztiskanju moramo biti previdni, da ne iztisnemo preveč, saj za preprost make-up potrebujemo zelo malo senčila. Senčilo je v obliki goste tekočine in se zelo lepo nanaša - sama ga nanašam le s prsti. Obe senčili sta zelo lepe metalik barve z blaščicami. 
Obe senčili sta mi izredno všeč za vsakdanji make-up, saj jih zelo hitro nanesemo, pa tudi z obstojnostjo sem zelo zadovoljna (po 12ih urah dela še vedno ostane na vekah, le barva rahlo zbledi).
 
Effect senčilo v tubi vsekakor priporočam, saj je preprosto za nanašanje, obstojno in na voljo v šestih odtenkih.

7 komentarjev

 1. Meni sta tudi obe ful lepi, čeprav moja UK's stonehenge je zelooo tekoča, jo tresem kadar se spomnim v upanju da se spet kdaj ''sestavine'' povežejo :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepa odtenka:). Pa se ti čisto nič ne nalaga v gubo? Sem že gledala ta senčila v trgovini in so mi bila zelo všeč:).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ne, čisto nič se ne nalaga v gubo - to me je zelo presenetilo ;)

   Izbriši
 3. Jih še nisem poskusila in iskreno povedano se sedaj prav veselim :) Nekako me sama embalaža očitno ni pritegnila. Odtenka pa izgledata super :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. No mene tudi embalaža in izdelek na sploh, na začetku ni pritegnil. Zdaj pa jih uporabljam vsak dan, odkar sem preizkusila :)

   Izbriši
 4. Uuu, prav tak lep 'sheen' majo.

  OdgovoriIzbriši