Catrice & Essence Blogger Event - Slovenija 2014

15.10.2014 se je na Ljubljanskem gradu v Beli dvorani odvijal Cosnova dogodek. Na dogodek je bilo povabljenih okrog 20 slovenskih blogerk. Vse skupaj je bilo res čudovito pripravljeno - polni stojali essence in Catrice izdelkov, nekatera stojala omejenih kolekcij in seveda sladke dobrote.
Pričeli smo z uradnim delom dogodka, v katerem sta nam simpatični nemki iz Cosnova teama predstavili nekaj osnovnih značilnosti essence in Catrice kozmetike. Nato je sledila pogostitev, vsaka izmed nas pa je dobila vrečko, ki jo je lahko napolnila z desetimi izdelki po lastni izbiri. Seveda izbira ni bila lahka, saj je bilo na stojalih res ogromno izdelkov in številne novosti, ki jih seveda vse želimo preizkusiti. Na koncu pa smo zraven teh destih izdelkov dobile še dve vrečki polni novosti.

Zelo sem vesela, da sem se ponovno lahko udeležila Cosnova dogodka in se že zelo veselim preizkušanja vseh novih izdelkov essence in Catrice.

V nadaljevanju sledi nekaj fotografij dogodka, več pa jih lahko pogledate še pri drugih blogerkah, ki so se tudi udeležile dogodka:


Katja (http://nail2express.blogspot.com/) - jaz - Urška (http://getthemcurious.blogspot.com/)3 komentarji

  1. Lepo te je bilo srečat, čeprav klepetat nismo uspele :D Tok mi je škoda teh mat velvet Catrice senčk :( Upam da bodo tej temni kdaj formulo popravili da se nebi več drobila :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Mmm sladice izgledajo odlične! :)

    www.fashionpartyblog.com

    OdgovoriIzbriši