Makeup Revolution: Amazing Lenght maskara & rdečilo

Danes bom predstavila maskaro in rdečilo znamke Makeup Revolution.

 
Maskara Amazing Lenght v črni barvi je namenjena, da naredi noro dolge trepalnice. Posebno oblikovana krtačka, bi naj trepalnice razčesala in poudarila njihovo dolžino z enim samim nanosom.
Vendar po mojih izkušnjah ni ravno tako.
Po prvem nanosu na trepalnice se mi zdi, da maskara ne naredi nič. Morala sem nanesti kar nekaj slojev, da se je dejansko kaj opazilo na trepalnicah. Tudi končni učinek mi ni najbolj všeč, saj imam sama rada res zelo poudarjene trepalnice.
Sama krtačka je sicer dobro oblikovana, tudi kar dobro razčeše trepalnice, vendar ni opaziti noro dolgih trepalnic po uporabi.
Cena maskare je 1,95 €, dobite pa jo lahko tukaj: Amazing Lenght maskara 
Glede na ceno nisem niti pričakovala kakšnega waw učinka na trepalnicah.
Maskara je primerna morda za kakšen bolj naraven makeup. Glede ne to, da je potrebno nanesti veliko slojev, da se na trepalnicah pozna sploh kak učinek, pa zagotovo ne bo v vsakodnevni uporabi.
Baked rdečilo v odtenku Hard Day pa je trenutno moje najljubše rdečilo. Ko sem ga sicer najprej zagledala se mi je zdelo precej svetlo za rdečilo. Morda zato, ker imam večinoma rdečila bolj živih in intenzivnih barv. Že po prvi uporabi, pa me je rdečilo noro navdušilo. Sicer je potreben nanos dveh ali treh slojev, da se lepo vidi, ampak barva na koži pa je čudovita.
Odtenek Hard day je nekakšne svetlo roza - marelične - nude barve in se zelo lepo sveti. Do sedaj sem bila navajena predvsem mat rdečil in morda mi je Hard day všeč predvsem zato, ker je nekaj novega zame. 
Na licih se rdečilo da zelo lepo zblendati in daje koži zdrav, svetleč videz.
Po mojih izkušnjah je tudi zelo obstojno, saj mi je po 12ih urah dela še vedno ostalo na obrazu.
Cena rdečila je 4,95 € in je na voljo tukaj: Hard day rdečilo
Rdečilo vsekakor priporočam in ga bom tudi sama še kupila, saj mi je to že padlo na tla in se žal razbilo :(
4 komentarji