Yves Rocher - 1

Danes bom predstavila nekaj izdelkov, ki sem jih prejela za make up natečaj, ki ga je organiziral Yves Rocher in kjer mi je z vašo pomočjo uspelo tudi zmagati. Še enkrat hvala vsem, ki ste glasovali zame.

Yves Rocher Perfect Primer
S primerji nimam veliko izkušenj, vendar se mi je ta v flaški najprej zdel precej temen. Vendar, ko ga nanesemo na obraz, se barva čisto izgubi, primer izenači polt in da koži lep sijaj. Primer tudi podaljša obstojnost tekoče podlage.


Yves Rocher Youthful Glow Fundation
Tekočo podlago sem izbrala v odtenku 200 beige, ki mi je trenutno malce pretemen. Mislim pa, da bo odličen odtenek za poletje. Podlago sem nanašala s čopičem in se da zelo lepo zblendati, tako, da na koncu z dodatkom pudra v prahu, dobim kar okej odtenek. Prekrivnost podlage je nekje srednja, ampak se mi zdi, da naredi res sijoč in gladek videz kože, kar mi je zelo všeč. Glede obstojnosti bi rekla, da zdrži nekje 8-9 ur.


Yves Rocher Velvety Loose Powder
Dobila sem puder v prahu v odtenku Transparent Beige. Puder je odličen z fiksiranje tekoče podlage. Zraven ima blazinico za nanašanje, vendar ga sama raje nanašam s čopičem. Puder lepo matira kožo. Sicer imam sama raje pudre v kamnu, ker se mi zdi, da mi pri teh v prahu pri nanašanju vse leti naokrog.

 
Yves Rocher Natural Blush
Rdečilo sem izbrala v odtenku rožnata mat. Na prvi pogled mi ni bilo preveč všeč, saj imam raje koralne in roza odtenke. Na obrazu pa odtenek pride kar lepo in je dobro pigmentirano.


Yves Rocher Intense Color Eyeshadow
Dobila sem tudi nevtralen odtenek senčila, ki lahko služi kot podlaga ali pa z blendanje. Je zelo slabo pigmentirano in ga ne priporočam kot samo senčilo, ampak le kot podlago.Yves Rocher Intense Color Duo Eyeshadow  
Dvojno senčilo sem izbrala v odtenku vijoličasta / sivo vijoličasta. Ugotovila sem, da je svetlejša barva bolj pigmentirana od temnejše in jo je veliko lažje nanašat. Temnejši odtenek uporabljam z mokrim čopičem.  


Naslednjič pa še bom predstavila maskaro in šminko, ki sta me od vseh stvari najbolj navdušili.

  

2 komentarja

  1. Jaz se že en mesec spravljam k pisanju YR ocen, pa mi nikakor ne uspe urediti fotk. Meni se zdi tale blush popoln za poletne dni, ti pa zelo paše. :)

    OdgovoriIzbriši