♥ VICHY - 100 dni, 100 žensk ♥

V marcu se je začela Vichy kampanija 100 dni, 100 žensk. To pomeni, da je 100 žensk različnih starosti, življenjskega sloga, zanimanja in tipa kože dobilo priložnost, da kot prve v Sloveniji določijo svoje dojemanje idealne kože s pomočjo nove Vichy spletne diagnoze . Na osnovi vsake diagnoze je vsaka ženska prejela strokovne nasvete pri določanju ideala svoje kože in odločanju kaj je treba spremeniti, preoblikovati in izpopolniti.Vichy predlaga za dosego idealne kože tri glavne korake: redno čiščenje, transformacija in nega.

Idealna koža pomeni čisto in zdravo kožo brez nečistoč, kot so onesnaževalci, odmrle celice, ličila in sebum. Čiščenje je zato ključni korak in začetek transformacije kakovosti kože. Korak transformacije zahteva visoko koncentrirano formulo, kot je na primer serum, ki deluje že od prve kapljice dalje in kožo globinsko preoblikuje, od znotraj navzven, da ji povrne zdrav sijaj in boljšo kakovost. Nega pa koži zagotavlja vlago z nujno potrebnimi hranilnimi snovmi za njeno zdravje in z aktivnimi snovmi za doseganje dolgotrajne transformacije iz dneva v dan.

Tudi sama sodelujem v tej kampaniji, izkušnje 100 žensk pa lahko od prvega do zadnjega dne spremljamo na spletni strani Vichy.si.

Glede na rezultat spletne diagnoze in strokovne nasvete sem za uporabo dobila naslednje izdelke:

♥ NORMADERM LOSIJON ZA ČIŠČENJE IN UČVRSTITEV KOŽE NA OBRAZU
♥ IDEALIA LIFE SERUM
♥ NORMADERM TOTAL MAT


Izdelke sem že začela uporabljati, prav tako sproti beležim in fotografiram rezultate, ki jih bom objavljala na blogu.

Še katera izmed vas sodeluje v tej kampaniji?

5 komentarjev

 1. Oooo ful lepo, to sem danes zasledila malo naokoli...ne sodelujem, bi pa z veseljem :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sem vesela, da imam možnost sodelovati ja. Sicer sem en izdelek izmed teh že uporabljala, ampak bomo vidli kako se bo obnesla kombinacija vseh treh.

   Izbriši
 2. Komaj čakam poročanje. Predvsem me zanima Normaderm total mat. Imam pa eno vprašanje - mogoče veš kje bi lahko dobila Vichy testerčke? Jih dajejo v lekarni?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. O tem sem že pisala nekaj časa nazaj: http://www.tinnaspinkplace.com/2013/09/vichy-normaderm-total-mat.html Bom pa videla kako se bo obnesla ta kombinacija, ki jo bom uporabljala sedaj. Načeloma bi ti mogli dati testerčke v lekarni ja. Ponavadi dajo kar imajo na voljo, če jim rečeš :)

   Izbriši
  2. Super, hvala ti! Grozno hitro se mi masti koža, tak da je ta krema moja zadnja rešitev. Sem sprobala že vsega i svašta in mi ni nič pomagalo, po vsakem izdelku sem se že po pol ure svetila. Šibam zdaj v lekarno vprašat za testerčke.:)

   Izbriši