LA ROCHE POSAY CICAPLAST LEVRES

Danes bom predstavila trenutno najljubši in najbolj učinkovit balzam za ustnice znamke La Roche Posay. Balzam je namenjen obnovi zaščitnega sloja kože ustnic. Primeren je za ustnice in predel okoli ustnic s suho, razpokano in razdraženo kožo.

Balzam je v tubi, ki vsebuje 7,5 ml. Je zelo gost in ga kar malo težko iztisnemo, kar se mi je najprej zdelo nenavadno, saj sem bila do sedaj navajena v tubah bolj tekočih balzamov. Po nekajkratni uporabi sem se tega čisto navadila in mi je celo postalo zelo všeč, saj imam občutek, da tako nekaj časa ostane na ustnicah in ne izgine takoj. Nima nobenega posebnega okusa ali vonja.
Na splošno imam zelo suho kožo na ustnicah, pozimi pa je to še bolj izrazito in tako se mi pogosto luščijo, kar pomeni, da ne morem uporabljati nobene šminke. Ta balzam imam doma že kar nekaj časa, vendar ga nisem uporabljala, ker sem želela najprej porabiti stare zaloge in nato tega. Zadnje čase sem ugotavljala, da so moje ustnice po uporabi različnih balzamov za ustnice v stiku še bolj suhe in razpokane, zato sem se odločila, da je nujno, da začnem z uporabo tega La Roche Posay.
Balzam sedaj uporabljam kak teden vsak dan in je res takoj opazna razlika. Na ustnicah zdrži dlje kot ostali balzami, ki sem jih do sedaj preizkusila. Zelo rada ga uporabim tudi pred spanjem in tako zjutraj nimam spet čisto suhe kože. Tako, da je to zaenkrat moj najljubši balzam za ustnice, saj je učinkek opazen dalj časa in ne navlaži ustnic samo trenutno, kot ostali, ki sem jih do sedaj preizkusila.

1 komentar