JOHN FRIEDA Full Repair šampon in balzam za lase

Pred približno enim mesecem sem v test prejela Jonh Frieda Full Repair šampon in balzam za lase. Oba izdelka sem sedaj testirala en mesec.

Šampon in balzam sta namenjena obnovi las. Oba izdelka vsebujeta olja in maščobne kisline, ki bi naj lase gladili in zmanjšali možnost lomljenja las pri česanju. 

Embalaža obeh je podolgovata tuba, ki vsebuje 250 ml šampona ali balzama za lase. Všeč mi je, da je embalaža narejena tako, da šampon ali balzam ves čas stoji obrnjen na glavo in tako ga lahko porabimo res do konca.

V enem mesecu sem porabila polovico šampona in približno tretjino balzama za lase. Lase sem si umivala povprečno na šest ali sedem dni. Na lase sem šampon nanašala tri krat - prvič tega J.F. Full Repair, nato naravni šampon in nato spet J.F. Full Repair. Šampon se tudi precej peni za razliko od naravnih šamponov. Tudi vonj me je zelo navdušil. Pri nanosu balzama na koncu je potrebno počakati 2-5 minut in ga nato sprati. Meni se navadno ne da čakati, zato sem ga vedno po 1-2 minutah sprala.

Po enem mesecu uporabe sem ugotovila, da mi šampon in balzam naredita res mehke in gladke lase - kot pri frizerju. Tudi vonj med samim umivanjem las in kasneje je zelo prijeten. Volumen, ki ga imajo moji lasje po uporabi šampona in balzama mi je zelo všeč, saj imam zelo ravne lase, ki ''stojijo čisto pri glavi''. Edino kar sem opazila pri šamponu in balzamu, ki me ni najbolj navdušilo je to, da sem si lase mogla umiti kak dan prej kot navadno. Predvidevam, da je to posledica tega, da oba lase navlažita in zgladita in niso tako suhi kot navadno. Tako, da za mastne lase verjetno nista preveč primerna. Sicer pa že v osnovi piše, da sta namenjena obnovi las in menim, da so to mišljeni predvsem suhi in poškodovani lasje, ki se lomijo.Oba bom z veseljem porabila do konca, saj je učinek na mojih suhih lasje super. To, da si moram lase umiti kak dan prej me ni toliko zmotilo, saj si tako ali tako lase umivam približno enkrat na teden.

Šampon in balzam sta na voljo v spletni drogeriji Click2Chic 

Ni komentarjev