Tudi ta lak sem prejela skupaj z že predstavljenimi Max Factor izdelki. Glede na to, da je lak v majhni flaški, se mi zdi čopič kar fajn velik in lak se lepo nanaša. Za popolno prekrivnost sem nanesla dve plasti. Tudi posuši se hitro.

In še slike:


 * Izdelek sem dobila.

22. februar 2013

MAX FACTOR - ODYSSEY BLUE

Pred nekaj dnevi sem prejela paketek Max Factor ličil in danes bom predstavila prve tri izdelke. 
CLUMP DEFY VULUMISING MASKARA by Falshe Lash Effect
Za novo Max Factorjevo maskaro je značilno, da ob številnih nanosih ustvari brezhiben volumen brez grudic. Krtačka ima enakomerno razporejene ščetine, ki omogočajo številne nanose maskare. Ščetine so razporejene po jedru krtačke, tako da krtačka prepreči nastanek grudic in trepalnice loči med seboj.


Krtačka za preprečevanje nastanka grudic deluje v kombinaciji s sestavinami, ki gradijo volumen ob večkratnem nanašanju. To so fini glineni delci v kombinaciji z voskom, ki se malce počasneje sušijo in se jih lahko sproti oblikuje. Počasnejše sušenje omogoča večkratno nanašanje maskare na trepalnice.Maskaro sem tudi sama preizkusila in učinek na mojih trepalnicah mi je bil res všeč.


Prejela sem tudi puder v kamnu CREME PUFF ki sem ga uporabila predvsem za fiksiranje tekoče podlage. Je prosojen in je bolj kot prekrivanju namenjen matiranju in utrjevanju tekoče podlage. Rezultati pa so na spodnjih slikah.

MAX EFFECT GLOSS CUBE
Pri Max Factor-ju pravijo, da je to prvi lip gloss, ki resnično minimalno pušča sledi. To omogoča posebej zasnovana PremaTone patentirana obstojna barva v kombinaciji z gelom. Občutek na ustnicah je, kot da bi imeli klasično šminko, ampak z leskom glosa. Na ustnicah obstane brez lepljivega učinka. Na voljo je v mat in pearl različici in 12 barvnih odtenkih. 
Preizkusila sem odtenek 08 Vibrant Raspberry in ko sem začela z nanosom, se mi je najprej zdelo, da se na ustnicah sploh ne bo videl, kmalu pa je nastala lepa rdečkasta barva. Zadovoljna sem tudi z obstojnostjo.

Torej..Pri spodnjem make up-u je uporabljena Clump Defy Vulumising maskara, puder v kamnu Creme Puff in Max Effect Gloss Cube lip gloss.
*Izdelke sem dobila.


20. februar 2013

NEW IN: MAX FACTOR

* OPI - Dim Sum Plum
* L.A. Colors - Sparkling Diamonds

16. februar 2013

OPI - DIM SUM PLUM & GLITTER
14. februar 2013

COLOR CLUB - WINK, WINK, TWINKLE

Pred nekaj dnevi sem prejela čudovite uhane, izdelane čisto po mojem okusu. Na facebook strani Melina.si je na voljo veliko različnega nakita in vse je izdelano ročno. Če pobrskate po albumih najdete čudovite prstane, uhane različnih velikosti, verižice, broške in še kaj.

Zdaj pa poglejmo kaj je bilo izdelano posebej zame...

Super, ne? 

09. februar 2013

MELINA'S HANDMADE

Danes me je poštar presenetil z novimi touchscreen rokavicami. Kot verjetno veste, običajne rokavice ne delujejo na zaslone na dotik in ravno zato so TT Gloves - Touchscreen rokavice prava stvar, ki nam omogočajo, da brez težav pišemo SMSe, kličemo in brskamo po internetu, medtem, ko so naše roke na toplem.

Pri izdelavi rokavic pa niso razmišljali samo o kvaliteti, ampak tudi o izgledu, zato so na voljo v sivo-črni in rdeči kombinaciji. Na voljo so tudi v treh različnih velikostih in tako lahko brez skrbi najdete prave tudi zase.

In kako delujejo rokavice? Zasloni na dotik delujejo na zaznavanje električnega naboja, ki ga oddaja telo. Te rokavice imajo tako vtkana posebna prevodna vlakna, ki omogočajo, da z lahkoto upravljamo svoj telefon, tablični računalnik ali drugo napravo z zaslonom na dotik, tudi pozimi.


Rokavice lahko naročite na tej spletni strani: TTGloves , ponujajo celo brezplačno dostavo! V teh dneh vam pripada tudi 20% popust na rokavice. Če pa ob nakupu vpišete še promocijsko kodo TINNA, prejmete še dodatnih 10% popusta.Ker sem sama z rokavicami zelo zadovoljna, imate tudi moji bralci možnost, da dobite svoje BREZPLAČNE touchscreen rokavice. Med vsemi sodelujočimi bom izžrebala enega, ki si bo lahko izbral rokavice v eni izmed dveh barv in v poljubni velikosti.
Za sodelovanje v nagradni igri morate:

1. Všečkati TTGloves - Touchscreen rokavice facebook stran.
2. Všečkati tudi mojo facebook stran Tinna's Pink Place.
3. Spodaj v komentar ali pod sliko touchscreen rokavic na facebooku napisati svoj e-mail.

Želim vam veliko sreče pri žrebu!

Nagradna igra traja do 12.2.2013 do 22.ure.

05. februar 2013

TT GLOVES - TOUCHSCREEN ROKAVICE & NAGRADNA IGRA

Successful shopping...
Everything from ZARA.
02. februar 2013

NEW IN: ZARA

Spremljaj me na Instagramu

© Tina Rakuš. Lifestyle blog.. Design by Fearne.