BOŽIČNA DARILA

Letos sem dobila res veliko čudovitih daril ♥


18 komentarjev

 1. Spet en post z baharijo! Mi je slabo ob teh high brand "božičnih" darilih na vseh blogih, ki jih Kitajci naredijo za 5$, kapitalisti pa se smejijo, ko jih vi, potrošniki kupujete po smešno zasoljenih cenah - vredni pa niso kaj dosti...ironija pa je - vse to za Božič, kajne? Skormnost je lepa čednost...ne eno, deset daril na osebo, sicer ni pravi Božič, ha? Zgolj v razmislek.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. Ne vem kaj je v mojem postu tako hudo high brand? Potem me zanima, kako veš, po kakšni ceni so bile moje stvari kupljene? Sama imam raje eno kvalitetno torbico, hlače ali srajco, kot pa 10 brezveznih. Ne razumem, v čem je problem :)

   Izbriši
  2. Problem je v ljubosumnosti anonimneža ;) Na koncu skoraj vedno odkriješ, da je to to, kar se skriva v raznih "anti-kapitalističnih" pripombah ob božiču/rojstnih dnevih. Zelo lepa darila si dobila, najbolj pa mi je seveda všeč torbica :)

   Izbriši
  3. Tudi meni se tako zdi. Jaz se res zelo razveselim vsakega darila :) Torbico pa sem kupila sama sebi :D

   Izbriši
  4. O joj ste eni smešni...sicer mi je neumno komentirat, pa vendar bom. Mi je počasi že smešno k eni posiljujejo z božičem, spet drugi strogo proti. Ma vsak naj ima svoje veselje kjer želi ane. Če si lahko privoščiš zakaj si pa nebi? Oz nebi pokazala daril?

   Isto mi je smešno ker ne vem, eni zapravljate/zapravljamo za oblačila, drugi za potovanja itd. Mene bi bolj motilo to (pa čeprav me nebi smelo) da bi punca doma sedela pa bi vse h riti dobila.

   Tina, drugače pa zelo zelo lepa darila, sploh torbica mi je zeloooo všeč <3 In ta Cavalli parfum noro diši...sem ga enkrat dobila za darilo nek mini tester 10 ml in je res mmmm...Lepo praznuj drugače ;)

   Izbriši
  5. Hvala Kristina :) Tudi jaz ne vem zakaj koga moti, če od družine, fanta in prijateljev dobim božična darila. To kar sem si sama kupila, pa sem tudi sama delala za to.

   Parfum pa je res hud ja <3

   Izbriši
 2. Odgovori
  1. Hvala, sem jih res zelo vesela. No, saj nekaj pa jih je bilo tudi ''od mene za mene'' :D

   Izbriši
 3. A tisto je dragonfruit? Se to kje pri nas kupi?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jaa :) Vem, da ga imajo v Intersparu in Mercatorju.

   Izbriši
  2. Za kaj se pa uporablja ta sadež? Prvič vidim, zanimiv je :)

   Izbriši
  3. Jaz ga jem na tak način kot kivi :)

   Izbriši
 4. Kako lepa in uporabna darilca <3 Kje si pa torbico in srajčko kupila?

  OdgovoriIzbriši
 5. super darila. :)
  še posebej parfum<3
  koliko pa je drugače stala tale MK torbica? ČUDOVITA je! :))

  OdgovoriIzbriši
 6. Res fajn darila, si bla zgleda fejst pridna celo leto :P

  OdgovoriIzbriši