L'OREAL PRO-KERATIN REFILL

Končno je na vrsti objava o kompletu izdelkov za lase, obogatenim s keratinom. Približno mesec in pol sem preizkušala šampon, balzam in masko za lase. Ta linija izdelkov bi naj varovala lase pred številnimi zunanjimi dejavniki - predvsem v zimskem času, ko so naši lasje precej bolj suhi.
Formula izdelkov je obogatena s Pro Keratinom, ki obnavlja poškodovane in oslabljene lase.




Moji lasje so predvsem suhi in posledično se mi tudi kar hitro začnejo lomiti konice, čeprav se redno strižem (na 2 meseca). Prav tako imam lase posvetljene, kar še dodatno vpliva na to, da so precej suhi. Običajno si jih umivam na 6-7 dni, kar pa se po uporabi te linije ni spremenilo.

Od izdelkov te linije sem pričakovala predvsem, da mi bodo naredili mehke in gladke lase, morda manj suhe.

ŠAMPON PRO-KERATIN REFILL (250ml)
Šampon sem vedno nanesla na lase dva krat, ker se mi je zdelo, da jih samo z enim nanosom in spiranjem ne bi dovolj očistil. Včasih sem lase pred nanosom tega šampona umila z naravnim šamponom, ki ga uporabljam že tri leta (Lavera-mleko vrtnic). V tem primeru so se mi zdeli lasje veliko bolj očiščeni. Šampon pusti na laseh nekakšen film in bi verjetno lase, ki niso suhi, preveč obtežil. Na mojih suhih laseh pa mi je bil ta občutek všeč.



BALZAM PRO-KERATIN REFILL (150 ml)
Nad balzamom za lase sem bila od vseh produktov najbolj navdušena. Nanašala sem ga na umite lase, rahlo osušene z brisačo. Uporabljala sem ga predvsem na spodnji polovici las, ki so barvani in zato še bolj suhi. Takoj po nanosu sem ga temeljito sprala - najbolj mi je všeč to, da po nanosu balzama ni potrebno čakati na spiranje las. Balzam me je najbolj navdušil predvsem zato, ker so lasje takoj postali nenormalno mehki, gladki. Res super. 



MASKA PRO-KERATIN REFILL (200 ml)
Maska za lase me je na mojih laseh navdušila manj kot balzam. Mogoče je krivo to, da vseeno nimam poškodovanih las za katere je namenjena. Zdelo se mi je, da mi je lase preveč obtežila (predvsem takoj po nanosu in spiranju). Ko so bili lasje posušeni, pa so vseeno bili mehki in gladki. Tako, da mi v bistvu ni bil všeč občutek na mokrih laseh. Verjetno bi na poškodovane ali oslabljene lase delovala bolje in ne bi tako obtežila.
Masko sem preizkusila tudi pri sestrični, ki ima zelo močne lase in težke za oblikovanje (rahli kodri), ki pa je bila nad učinkom zelo navdušena. Rekla je, da so bili v naslednjih dneh lasje veliko bolj ubogljivi kot ponavadi. Tako, da se je odločila, da je ta maska zanjo nujna.




Pri vseh teh izdelkih mislim, da je rezultat in mnenje res precej odvisno od vrste in značilnosti las.
Sama sem se najbolj navdušila nas balzamom in šamponom, ki ju redno uporabljam in ju bom še kupila, ko mi zmanjkata.

Sedaj sem linijo uporabljala mesec in pol in sem porabila približno polovico flaške. Tako, da predvidevam, da mi bo vse skupaj zdržalo tri mesece.

Vsi trije izdelki tudi noro dišijo - kot pri frizerju :) 




Več informacij o izdelkih je na voljo tukaj: L'oreal Professionnel Slovenija .

Če vas zanima še kaj o teh izdelkih in sem morda pozabila napisati, pa bom z veseljem odgovorila na komentarje. 

* Izdelke sem prejela za objavo na blogu.
 

Ni komentarjev