PAULA'S CHOICE MOISTURE BOOST ONE STEP FACE CLEANSER

Nekaj časa nazaj sem v test prejela čistilno sredstvo za obraz znamke Paula's Choice. Čistilo je namenjeno normalni in suhi koži, kar je idealno zame. Čistilo je namenjeno tudi odstranjevanju make-upa. Je tudi brez barvil in dišav.


Čistilo sem do sedaj uporabljala skoraj en mesec. Uporabila sem ga zjutraj in zvečer. Najprej sem sicer odstranila očesni make-up, nato sem s toplo vodo umila obraz, nanesla čistilo in sprala.
Čistilno sredstvo izgleda kot losijon iz flaške pa ga je potrebno iztisniti (jo obrniti navzdol).
Je brez vonja in tudi ob stiku z očmi me ni nič peklo, deluje res zelo nežno. Priporočam ga vsem s suho kožo, saj ni čutiti, da bi jo kaj izsušilo. Za tiste z mastno kožo pa verjetno ni primerno.
S čistilom sem odstranjevala tudi tekočo podlago in je vse lepo odstranilo. Očesnega make-upa pa še nisem poskusila odstraniti, čeprav bi naj odstranjevalo tudi to.


Izdelek bom z veseljem uporabljala še naprej, saj se dobro ''razume'' z mojo kožo, je zelo nežen in je super za umivanje obraza zjutraj in zvečer.

Če imate probleme s suo kožo in so ostala čistilne sredstva preveč agresivna, bi res priporočala za preizkus tega, saj se mi zdi zelo zelo nežno.

Izdelek je na voljo v 237 ml in 473 ml pakiranju.

Paula's Choice izdelki so na voljo tukaj: Paula's Choice Europe .
Uradna slovenska stran: Paula's Choice Slovenija .
Facebook stran: Paula's Choice Facebook  .

Ni komentarjev