VICHY NORMADERM TOTAL MAT

Nekaj časa nazaj sem v zameno za objavo na blogu prejela izdelek Vichy Normaderm Total Mat. Izdelek bi naj bil primeren za vse tiste z mastnim tipom kože. Sama imam sicer normalno do suho kožo, nepravilnosti pa se mi pojavljajo predvsem na predelu brade.

Pravijo, da je izdelek primeren za kožo obraza ki je nagnjena mastnemu sijaju in znojenju. Primerno za moške in ženske.
Je prvi Vichy vlažilni gel, ki "vpija" vse znake mastnega sijaja, uravnava izločanje sebuma in znoja.

Prva nega za obraz z  perlitom, naravno učinkovino vulkanskega izvora, ki je bila izbrana med več kot 80 absorptivnimi učinkovinami  zaradi svoje izjemne vpojnosti (5-krat večja kot lojevec). V kombinaciji z mikrodelci z učinkom pivnika spodbuja vpijanje in izhlapevanje vode in sebuma.

Koža je popolnoma matirana: nega Normaderm Total Mat zagotavlja občutek čiste kože cel dan.Torej pri izdelku me je zanimalo predvsem ali kožo res matira in kako dolgo zdrži.

Krema ima gel strukturo in deluje zelo lahka, prav tako je lahko nanesemo zelo malo in je dovolj za cel obraz.Krema svojo nalogo opravi zelo dobro, saj pusti res mat finiš in zdi se mi, da mi kože ni izsušila (vsaj do sedaj - uporabljam jo skoraj dva tedna vsak dan).

Kremo sem preizkusila tudi pri rekreaciji (hitra hoja, sprehod) in koža je ostala še vedno mat. Tako, da krema zdrži kar nekaj časa - seveda odvisno kaj počnemo. Po enournem sprehodu je koža torej še vedno mat, ob povprečnem dnevu pa bi rekla, da zdrži nekje 5-6 ur.
Je pa krema verjetno še bolj primerna za tiste z mastno kožo.Torej to kar sem od kreme pričakovala sem tudi dobila - matiran videz kože. Prav tako mi v tem času kar jo uporabljam ni povzročila nepravilnosti.

Krema je v tubi in vsebuje 30 ml.

Ni komentarjev