VICHY EMULZIJA ZA OBRAZ SPF 50 & ESSENTIELLES KREMA ZA SUHO KOŽO


Emulzijo za obraz sem kot zaščito pred soncem kupila predvsem iz razloga, da povzroča mat učinek. In res je najboljša sončna krema kar sem jih preizkusila. Sicer se mi vsakič, ko jo stisnem iz tube zdi zelo gosta, ampak se čudovito razmaže in takoj vpije. Na koži ne pušča nobenega mastnega občutka. Že takoj po nanosu sem dosegla mat učinek. Krema mi kože ni izsušila, čeprav je primerna predvsem za ljudi z mešanim in mastnim tipom kože.

V kombinaciji s to sončno kremo pa uporaljam tudi kremo za suho kožo Vichy Essentielles, ki predvsem vlaži in hrani kožo. Krema vsebuje izvlečke vrtnice in res zelo lepo diši. Po uporabi moja koža ni mastna in je ne obteži, ampak daje prijeten občutek nahranjene in mehke kože.Z obema izdelkoma sem resnično zadovoljna in zelo sem vesela, da mi je kočno uspelo najti kreme za obraz, ki mi zaenkrat odgovarjajo.

5 komentarjev

 1. Kako pa ju konkretno kombiniraš? Kdaj uporabiš navadno/ne sončno kremo?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Navadno uporabljam vsako jutro, preden grem ven pa ponavadi dodam še sončno :) Tudi če si čez dan umivam obraz spet dam navadno. Na morju čez dan pa sem uporabljala samo sončno, navadno pa zjutraj, čez dan pa ne več. Nočno kremo pa imam spet eno drugo. Ne vem če je moj postopek pravi, ampak meni odgovarja :)

   Izbriši
 2. tale sončna deluje ful dobro, sem tudi jaz premišljevala o nakupu. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Jaz pa imam druge izdelke od Vichy v mislih, da bi rada kupila.. Sploh kakšen puder, samo si prej morem it po testerčke.

  OdgovoriIzbriši