28. maj 2013

RECEPT: KONOPLJIN KRUH

♥ SESTAVINE:
450 g pirine moke
50 g konopljine moke
330 ml probiotičnega jogurta
170 ml radenske
sol
vrečka vinskega kamna 


Vse sestavine zmešamo in oblikujemo hlebec. Vse skupaj pečem približno eno uro. Prvih 20 min na 200°C in nato na 180°C. Nato pustim, da se kruh hladi v pečici.

DOBER TEK!






4 komentarji

  1. Zanimivo, samo me tudi zanima če je dober. In kaj to ga kar v pečici pečeš. Me v tistem ko je prav za kruh?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ful dober :) Smo ga doma pojedli v par urah :) Pečem pa kar v navadni pečici.

      Izbriši
  2. HVALAAAAA!!! :))

    Morem še sam konoplino moko kupi in probam tole zadevco! Hvala še 1x, res!

    OdgovoriIzbriši

Spremljaj me na Instagramu

© Tina Rakuš. Lifestyle blog.. Design by Fearne.