ZAPIKONAI: OPI GERMANY COLLECTION GER-MINIS

Včeraj sem iz slovenske spletne trgovine Zapikonai prejela v oceno paket mini OPI lakcev. Odločili so se, da mi pošljejo lake iz kolekcije Germany. Verjetno že veste, da so OPI-ji moji najljubši laki in zato sem se novih odtenkov res zelo razveselila.

Paket mini OPI lakov zgleda takole:
Imena lakov od leve proti desni: Don't Pretzel My Buttons, Nein! Nein! Nein! OK Fine!, Unfor-greta-bly Blue, Suzi & the 7 Düsseldorfs

OPI-ji so torej na voljo v spletni trgovini Zapikonai -> http://www.zapikonai.si/ .
Na voljo je res veliko različnih kolekcij, kot tudi pripomočki za nego nohtov OPI, več pa najdete tukaj -> http://www.zapikonai.si/laki-za-nohte/OPI/Galerija/

Z odločanjem kateri lak bom preizkusila najprej, sploh nisem imela težav. Odločila sem se za Nein! Nein! Nein! OK Fine!, saj se to prvi lak vojaško zelene barve v moji zbirki. Nanos laka je bil preprost, kot pti vseh OPI lakih, ki sem jih do sedaj preizkusila, za polno prekrivnost pa sta bila potrebna dva sloja. 

Za popestritev sem dodala tudi pikice, uporabila pa sem lak Orly - Fancy Fuchsia. Tudi znamko Orly najdete v spletni trgovini Zapikonai.

V naslednjih dneh pa bom predstavila še ostale odtenke. 

11 komentarjev

 1. ful dobro! čisto desni je moj fejvrit lak :P

  OdgovoriIzbriši
 2. tale zelenko je res lep. :D

  xoxo

  OdgovoriIzbriši
 3. lepa manikura :)Tist vijolčen lak bo pomoje zelo lep :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Full luštna manikura! Super set si dobila :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Res mi je všeč set ja, so malo drugačne barve, kot sem jih navajena :)

   Izbriši
 5. Hmm, čudno zakaj jaz ne vidim nič temno zelenega ampak samo zelo temno umazano sivo. To ni barvna slepota, ne? (: Si pa ga zelo lepo popestrila z temi pikicami.

  OdgovoriIzbriši