For this manicure I used:


* OPI - Rumple's Wiggin' (3 coats)
* BM19
* L.A. Colors - Tropical Breeze 

31. januar 2011

OPI - RUMPLE'S WIGGIN' & BM

I will show you upgrade of my manicure with China Glaze  - Tinsel.30. januar 2011

ALESSANDRO - HYPNOTIC & CHINA GLAZE - TINSEL

Prijazna Nina iz zastopstva za Alessandro v Sloveniji mi je poslala prečudoviti lakec, ki spada pod omejeno kolekcijo te zime - HYPNOTIC.

Na Alessandru so ta lak opisali kot:

Magična barva Hypnotic laka, ki predstavlja hit letošnje zime se izjemno dopolnjuje z modnimi smernicami oblačil v sivi, modri in črni barvi. Zagotovo bo osvojila vse uporabnice lakov, ki spremljajo modno saj lahko rečemo, da je barva laka popolnoma IN.
Zelo vzburjajoča in sveža barva je kombinacija umirjeno vijoličnih in zamolklo sivih tonov,
kar omogoči izjemno podlago za raznolike poslikave, ki so trenutno v trendu.


Torej poglejmo slikice:
 

Nanos je bil enostaven in za popolno prekrivnost sem nanesla dve plasti. Na vrhu pa sem dodala še Alessandro nadlak, ki sem ga dobila, da lahko bolj učinkovito preizkusim manikuro. In rezultat uporabe obeh lakcev skupaj mi je bil zelo všeč, saj se mi je zdelo, da se je čas sušenja resnično skrajšal. In še ena pozitivna stvar tega nadlaka - lep, gladek in sijoč videz.

Posebnost laka Hypnotic so tudi zelo drobne vijolične bleščice, ki so opazne pod določenim kotom:Vam je odtenek všeč? 


Alessandro izdelke lahko kupite v Kompas Shop-ih po Sloveniji, Maximarketu v Ljubljani, parfumeriji Douglas,...

29. januar 2011

ALESSANDRO - HYPNOTIC

For this manicure I used:


* China Glaze - Innocence (1 coat)
* BM18
* Konad special polish White
27. januar 2011

CHINA GLAZE - INNOCENCE & BM

Hello..

Today I will show you a manicure which I don't like it very much.. but the next time it will be better - I promise! :)

I used:

* China Glaze - Rich & Famous (2 coats)
* Konad m57
* Essence - My little orchid

25. januar 2011

CHINA GLAZE - RICH&FAMOUS & KONAD

Heeeey :)

For this manicure I used:

* Essence - Fairy Berry (2 coats)
* Essence - Carrie
* BM12
* Konad special polish White 
23. januar 2011

ESSENCE - FAIRY BERRY & BM

Hello :)

Today I will show you a manicure made from 3 nail polishes:


* Essence - White Hype (2 coats)
* Star Gazer - 170 (3 coats)
* Konad m57
* Essence - Deep Blue Sea 

19. januar 2011

ESSENCE - WHITE HYPE, STAR GAZER - 170 & KONAD

Hello :)

For this manicure I used my new nail polish from Essence..


* Essence - Gold Rush (2 coats)
* BM10
* Essence stampy Black

I used OPI Drip Dry and nails were completely dry in about 10 minutes. So it takes a little longer than with the OPI nail polishes. 16. januar 2011

ESSENCE - GOLD RUSH & BM

Hello :)

For this manicure I used:

* OPI - Louvre Me Louvre Me Not (2 coats)
* BM20
* Konad special white nail polish13. januar 2011

OPI - LOUVRE ME LOUVRE ME NOT & BM

Podravljeni! :)


Pred nekaj dnevi sem prejela čudovit paketek s tremi OPI izdelki in koledarjem OPI za leto 2011, ki že veselo visi na moji steni. V nadaljevanju vam bom posredovala nekaj informacij o lakih OPI. 


Laki OPI ne vsebujejo DBP, toluena ali formaldehida in imajo ekskluziven OPI ProWide™  čopič za vrhunski nanos laka. Ekskluziven patent ploščatega čopiča se odlikuje po natančno razvrščenih ščetinah. Omogoča gladek in lahek nanos, zadrži več laka za hitrejši nanos ter zagotavlja učinek brez črt. Proizvodi OPI niso testirani na živalih.
Najprej bom predstavila odtenek iz kolekcije France z imenom Louvre Me Louvre Me Not. Gre za čudovit vijoličen odtenek s pink-vijoličnim shimmrom. Nanos je preprost, tako kot pri vseh OPI lakih, ki sem jih do sedaj preizkusila. Za popolno prekrivnost sta potrebna dva sloja.

Seveda sem poskusila tudi kako ta lakec deluje s štampiljkami Konad. In rezultat je takšen:Torej odtenek Louvre Me Louvre Me Not je primeren za delo s štampiljkami, saj pusti zelo dober odtis rdeče-pink-vijolčne barve.


Naslednji odtenek, ki sem ga preizkusila se imenuje Pink of hearts 2010. In nekateri še morda ne veste kam bi ''uvrstili'' ta odtenek, zato vam ponujem nekaj informacij:

OPI je dobro poznan tudi po svoji dobrodelnosti in predanosti pomagati svoji okolici. Fundacija, ki jo je podjetje ustanovilo z namenom pomagati različnim ustanovam, je le-tem podarila že milijone dolarjev, poseben poudarek pa dajejo organizacijam, ki podpirajo zdravstvene raziskave in izobraževanju otrok. Poleg tega vsako leto OPI oblikuje odtenke lakov posebej za specifične organizacije in namene, med drugim tudi za raziskave raka na dojkah in tako s prodajo teh lakov pomagajo pri zbiranju sredstev, nujno potrebnih za delovanje teh organizacij.

Vsak oktober OPI nadaljuje s tradicijo in promocijo v neposredno korist raziskavam raka na prsih po vsem svetu. Mesec oktober je namreč mesec boja proti raku na prsih. Že četrto leto zapored je OPI v oktobru 2010 lansiral poseben odtenek laka za nohte v barvi, ki prevzame - svetlo rožnata barva, za poseben navdih in dvig razpoloženja. Lak so poimenovali PINK OF HEARTS in z dobro izgledamo in hkrati nekaj dobrega tudi naredimo. 


In še slikice tega zelo lepega ''dobrodelnega''  odtenka:


Nanašanje spet zelo enostavno, kot pri prejšnjem odtenku. Za popolno prekrivnost pa sem tukaj potrebovala  tri sloje, vendar bi pri krajših nohtih bila dovolj 2 (kjer ni potrebno prekriti belih konic). Odtenek je torej svetlo roza barve s shimmrom. Zelo mi je všeč nežnost tega lakam saj ni vpadljiv in je primeren za vsako priložnost. Ampak pri meni takšna barva že kliče po kakšnem dodatku :) In tako sem se odločila, da dodam vzorček iz Konad ploščice m64. In rezultat je bil takšen:


Za konec pa bi vam še rada predstavila najboljši pripomoček za sušenje nohtov, ki sem ga preizkusila: DRIPDRY LACQUER DRYING DROPS -    kapljice za hitro sušenje laka.  Najprej si lahko prebereta opis teh kapljic in potem moje mnenje.

Posuši lak v eni minuti; popolnoma posuši v petih minutah. Vse, kar potrebujete, sta le ena ali dve kapljici. Proizvod z jojobo in vitaminom E neguje tudi obnohtno kožico.  
 Sedaj pa še moja izkušnja: Na nohtih sem imela 6 plasti laka (2x podlak, 3x OPI Pink Of Hearts, 1x nadlak). Upoštevala sem navodila v katerih je pisalo, da z nanašanjem kapljic začneš približno 60 s po nanosu zadnje plasti - nadlaka. Zraven kapljic je priložena tudi brezplačna kapalka, ki je čudovita za nanašanje. Za nekatere nohte je bila dovolj ena kapljica, na druge pa sem nanesla tudi dve. Najlažje jih je nanašati tako, da imaš nohte pod kotom 45°na mizo in prvo kapljico s pomočjo kapalke naneseš na zgornji del nohta, da se sama razlije proti konici in na obnohtno kožico. Če pa ne prekrije celega nohta, pa je potrebno nanesti še več.

Ko sem to opravila, se je začelo čakanje. Priznam, da nisem verjela, da mi bodo kapljice posušile 6 plasti laka v kaj prej kot pol urce (trdo suho). In rezultat je bil takšen: ZELO NAVDUŠENA! :) Po dobrih 5 min je so bili nohti suhi. Na enem nohtu sem s konico drugega nohta poskusila ali so zares trdo suhi - in poznala se je čisto rahla sled, zato sem se odločila, da počakam še dodatnih nekaj minut. Ampak po 10 - 15 min pa nobena stvar več ni mogla poškodovati laka. Trajalo je res malce dlje, kot piše v navodilih, ampak verjetno je razlog v številnih plasteh, ki sem jih nanesla.
Torej če izgubljate živce med dolgotrajnim sušenjem večih plasti laka, so OPI kapljice najboljša rešitev.Upam, da vam je bil moj prispevek o lakih OPI in kapljicah za hitrejše sušenje laka všeč vsaj pol toliko, kot je bilo meni všeč preizkušanje le-tega :)

In še nekaj informacij za vse tiste, ki ne veste kje bi kupili omenjene stvari:

Lake za nohte OPI je moč kupiti v Muellerjevih poslovalnicah po Sloveniji, v Nami in Maxiju v Ljubljani, v Douglasu v Cityparku v Ljubljani, drogeriji Beautique Maribor, Velenje in Postojna, Kompas shopu Jelšane itd. 

Za velik 15 ml lak OPI pa bo potrebno odšteti okrog 13€, kar pa se glede na lastnosti in kakovost splača, kajne? :)

Še enkrat se zahvaljujem uvoziku za OPI v Slovenijo, ki mi je omogočil ta opis.
Če imate kakršnakoli vprašanja sem vam na voljo.

Lep dan še naprej, Tina09. januar 2011

OPI - NAIL POLISHES & DRIP DRY DROPS

Spremljaj me na Instagramu

© Tina Rakuš. Lifestyle blog.. Design by Fearne.