OPI - PINK SHATTER (PINK of HEARTS 2011)


 Tokrat bom predstavila lak, ki ustvari razpokan videz na nohtih.

OPI laki ne vsebujejo DBP, toluena ali formaldehida, ter imajo vsi ekskluziven OPI ProWide ™ Brush, čopič za vrhunski nanos.

OPI je dobro poznan tudi po svoji dobrodelnosti in predanosti pomagati svoji okolici. Fundacija, ki jo je podjetje ustanovilo z namenom pomagati različnim ustanovam, je le-tem podarila že milijone dolarjev, poseben poudarek pa dajejo organizacijam, ki podpirajo zdravstvene raziskave in izobraževanju otrok. Poleg tega vsako leto OPI oblikuje odtenke lakov posebej za specifične organizacije in namene, med drugim tudi za raziskave raka na dojkah in tako s prodajo teh lakov pomagajo pri zbiranju sredstev, nujno potrebnih za delovanje teh organizacij. 

Vsak oktober OPI nadaljuje s tradicijo in promocijo v neposredno korist raziskavam raka na prsih po vsem svetu. Mesec oktober je namreč mesec boja proti raku na prsih. Že peto leto zapored je OPI v oktobru 2011 lansiral poseben odtenek shatter laka za nohte v barvi, ki prevzame - živo roza/rdeča, za poseben navdih in dvig razpoloženja. Lak so poimenovali PINK SHATTER.

 In še nekaj o shatter lakih:
 
Revolucionarne nove barve, ki dajejo vtis razpokanega laka. Na voljo je 9 različnih barv: zlati, srebrni, črni, rdeči, beli, pink-roza, modri, navy-mornarsko modra in turkizni.

Letošnji modni hit in obvezna oprema vsake modne navdušenke!
Ustvarite razpokan videz na svojih nohtih. Popestrite svoje nohte z novim OPI Shatter lakom!
Igrajte se tako, da čopič vlečete diagonalono/vijugasto po nohtu in opazujte nore razpoke, ki nastajajo. Ko Shatter OPI nanesete čez katerikoli lak za nohte začne le ta pokati, za seboj pa na nohtih pusti videz razpokanega vzorca!

Postopek:
·         Na čiste in suhe nohte nanesite 1 sloj OPI Base Coat / prozoren podlak.
·         Nanesite 1 - 2 plasti OPI laka za nohte v izbranem odtenku in pustite, da se posuši.
·         Nanesite 1 sloj Shatter OPI (vedno samo 1 sloj!) tako, da hitro pokrijte celotno površino nohta. Pustite, da se popolnoma posuši.
·         Opcija: Za sijoč zaključek lahko uporabite OPI Top Coat / prozoren nadlak.

Opomba: Vedno po uporabi tesno zaprite pokrovček. Če se Shatter OPI v steklenički začne gostiti, ga razredčite z 2-3 kapljicami OPI Nail
Lacquer Thinner / razredčilom za lak.In še moje mnenje: pri tem odenku mi je zelo všeč, da je manj gost kot so navadno laki, ki ustvarjajo razpokan videz. Predvidevam, da se zaradi tega tudi ne bo tako hitro zgostil, kar je definitivno velik plus tega izdelka.
 
Vam je všeč razpokan videz laka za nohte? Imate že mogoče kakšnega shatterja v svoji zbirki?


*Izdelek sem dobila v oceno. 

3 komentarji

  1. sorry :/ but I write this post for Slovenian readers, because I get this nail polish from Slovenian supplier..

    OdgovoriIzbriši
  2. OK :) Then I'll just watch the pictures :)

    OdgovoriIzbriši