ALESSANDRO - BEACH BEAUTY LOOK

* This post is for Slovenian readers.


Predstavila vam bom Alessandrovo poletno kolekcijo Beach Beauty. Najprej pa opis kolekcije:

Tudi tokrat je Alessandro izbral 10 vročih  barv in ustvaril look Beach Beauty. Look vsebuje od ognjeno rdeče, oranžne do pink in mint zelene, ne manjkata pa niti beige in zlata.

Poletni barvni laki Beach Beauty so trendi in modni za poletje, ki je pred nami. Ognjeno rdeča in oranžna sta barvi, brez katerih dveh naj letošnje poletje ne mineDanes vam bom predstavila odtenek Long Island Ice Tea. Je oranžne barve in vsebuje drobne krpice večinoma oranžkaste barve. Vendar se razlikujejo od podlage in so zato lepo vidne.

 Za popolno prekrivnost sem potrebovala tri sloje, ampak na krajših nohtih bi bila dovolj že dva. Drugače pa je nanos bil neproblematičen. O obstojnosti še zaenkrat ne morem pisati, zaenkrat pa je po enem dnevu še vse na svojem mestu :)


 

Poletni look vsebuje še kar nekaj drugih zelo zanimivih poletnih barv, ki jih lahko vidite na spodnji slikici, v naslednjih dneh pa vam predstavim še en odtenek.Za več informacij o looku pa se lahko obrnete na: Alessandro Slovenija 

Sama pa sem se odločila ta odtenek še popestriti s rožicami. Dodala sem vzorček iz BM211 (uporabila Essence bel stampy lak).
 


 
5 komentarjev

 1. fantastičan uzorak, sviđa mi se manikura :-D

  OdgovoriIzbriši
 2. Wauuu čudoviti odtenki! In tale konad je srčkan do konca <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Izgleda lepo za oranžnega( res ne maram oranžne barve). Drugače pa čudovita izbira barve, in super odtis wzorčka kot ponavadi =)

  OdgovoriIzbriši
 4. Long Island je res cukrček - pri meni je zdržal nekaj dni namakanja v morju.

  OdgovoriIzbriši