NFU OH - 50

This entry will be in Slovenian language.

Iz spletne trgovine Za piko na i  so mi poslali prečudovit lakec znamke Nfu oh. V njihovi spletni trgovini lahko najdete mnoge poznane znamke kot so China Glaze, OPI, Nfu oh, Zoya, Orly in Konad.

V nadaljevanju vam bom predstavila odtenek Nfu oh - 50. Kot marsikatere veste je velika posebnost tega lakca steklenička - oblika ženskega telesa s korzetom.
Barva je prosojna vijolično-roza, ki vsebuje ogromno zeleno-modro-turkiznih krpic.

Lak sem najprej nanesla na naravno barvo nohtov in ugotovila, da vijolično-roza barva odlično zakrije obarvanost (porumenelost) nohtov, barvne krpice pa dajo nohtom poseben sijaj.Naslednji poskus je bil nanos laka na nude podlago. Tukaj so barvne krpice, ki jih vsebuje lak prišle še bolj do izraza.

Naslednje kar me je zanimalo je bil nanos laka na barvno podlago. Izbrala sem temno vijolično podlago. In rezultat - fantastično ! :)
Zeleno-modre krpice se na temnejši podlagi odlično opazijo in svetijo.
Za zaključek sem Nfu oh 50 preizkusila še na različnih barvnih podlagah in ne morem se odločiti katera kombinacija mi je bolj všeč, saj je vsaka barva postane posebna ;)Torej, lak sem večinoma nanašala v dveh slojih in ugotovila, da se zelo hitro posuši, kar mi je zelo všeč, saj ne maram dolgega sušenja lakov. Na koncu nisem nanašala nadlaka, saj se mi sam lak zdi že kot nekakšen nadlak. Všeč mi je tudi oblika in dolžina čopiča, in se da zelo lepo lakirati.

O obstojnosti zaenkrat še ne morem poročati, saj ga trenutno nosim le kakšno urco ;)

Z lakcem sem zaenkrat zelo zadovoljna, saj se mi zdi da vsakemu barvnemu odtenku podari čudovit prelivajoč se barvni sijaj.


Še enkrat se zahvaljujem spletni trgovini Za piko na i , ki mi je omogočila testiranje tega laka.


Torej hitro klik in že se znajdete med mnogo prečudovitimi odtenki, kjer zagotovo najdete kakšnega zase.

2 komentarja