BARRY M - CYAN BLUE

This entry will be in Slovenian language.

Torej.. Maja iz spletne strani ličila.si mi je poslala lakec znamke Barry M, da ga testiram ;) Bila sem zelo presenečena, saj lakca nisem pričakovala že naslednje jutro.

Zaželela sem si testirati kakšnega izmed njihovih novih odtenkov, in izbrala sem odtenek Cyan Blue.

Torej lakec je čudovite, ampak res čudovite modre barve, ki povleče malo na turkizno. Za nanos je bil dovolj en sloj, vendar sem iz navade, in da je barva res izrazita, nanesla dva sloja. 
Čopič je odlične oblike in širine, nanos poteka brez problemov, ne pušča prog. Mislim da je bil nanos tega laka eden izmed najlažjih v moji karieri ;)Ne da bi dodala nadlak se Cyan Blue zelo sveti, kar mi je izredno všeč.
Čas sušenja se mi je zdel krajši kot pri drugih lakih, kjer uporabim tudi dva nanosa. Torej sušenje dveh plasti, brez kakršnegakoli nadlaka je trajalo okrog 3min in že je bil pripravljen na konadiranje.


Lakec Barry M sem puskusila tudi za konadiranje. In odrezal se je odlično. Lak je zelo dobro pigmentiran in pusti odličen odtis, kot vidite na slikici.


Torej nad lakcem ki sem ga dobila (Maja, hvala) sem zelo zeeelo navdušena, ampak po drugi strani pa malce jezna, saj mislim da bo od zdaj naprej moja denarnica še bolj trpela ;). Sicer pa se mi cena lakov na ličila.si zdi primerna, glede na kakovost lakov.


Upam, da sem vas z opisom in slikicami navdušila, hitro klik na ličila.si in si poiščite svoj odtenek! (katerih pa ni malo)

3 komentarji